Siirry sisältöön
Your local trans boy😎

Okei eli oon poika ihan näin btw ja oon trans joten you know se et lajittelen trans ihmiset eri lailla ei oo tarkoitus kuulostaa oudolta se on vaa siihen mahollisuuteen et oon t4t (trans for trans eli trans ihminen joka seurustelee toisii trans ihmisii) ja kosk joissai asioissa mulle on erilaista jos se on trans tai jos se on cis. Okei eli mä ihastun ihmisii tosi harvoin viimenen kunnon ihastuminen oli mitä 3-4 vuotta sitte siitä lähtien on ollu vaa vähän siellä täällä olevas hmmm toi tyyppi on kivan näkönen mut en oo ihastunu. Mut mä tykkää siitä ideasta et seurustelisin jonku kaa. Eli naiset mä kyl varmaa seurustelisin mä tykkään siit ideast et mä seurustelisin ja suutelisin naisii ihan niinku ois trans tai cis. Mut luultavasti ei miten mä sanoisin tän ”nukkumista” yhessä. Miehet riippuu jos on trans tai ei. Mut kumpaaki seurustelisin luultavasti jne. Mut cis miesten kaa mä ehkä ”nukkuisin” ja trans miesten kaa se on ihan sama. Ja sit muitten sukupuolten kaa kyl mä ehkä seurustelisin en oikee nää itteeni seurustelemas toisen sukupuolista mut I mean jos mä tykkää siitä ni sit ihan sama. ”Nukkumisen” kaa on ehkä en oikee tiiä. En oo ikinä ollu ihastunu naisii mut jotkut on ihan sairaan hyvän näkösii ja mä mieluusti seurustelisin ja on ollu pari sellasta jotka on ollu mun mielestä paremman näkösii ku muut ja on saannu mut olee sillee damn. Miehet oon ihastunu joihinki ennen kyl neki on ihan sairaan hyvän näkösii joskus. Toisen sukupuolisii en oo oikee ollu ihastunu mut mul oli säätöö yhen mun non binary kaverin kaa pari vuotta sitte ja neki on ihan hyvän näkösii joskus. Et joo jos kellään ois mitää ideaa ni pliis kerro mulle.

Suonjar🌈

En mä tiiä. Voisit tyyliin olla joku pan tai vastaava… toisaalta kuka mä oon ketää määrittelemään. Ihmiset ei tarvii määritelmii elämäänsä, mut kaikki tykkää niistä (niin mäki; vietän kaiket päivät vaa miettien, et miten voin määritellä itteni mahollisimman tarkasti). Ihan sama, mitä oot ja kuka oot — oot ihana❤️🧡💛💚💙💜🖤🤎💙💖🤍💛💜🏳️‍🌈🏳️‍⚧️! (okei vähä överi, mutta totta)

Bubbles🔵

Oon ihan hämmentyny enkä oikeen ymmärtäny mitään mitä tos luki. Se on kyl mun vika ihan täysin mut mul ei oo mitään hajuu. Villi veikkaus et olisitko pan.

Vastaa aiheeseen: Oonks homo,bi, jotai muuta mä en nyt oikee tajuu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top