Siirry sisältöön
😎

Moi. Mietin vaa et onks tääl muit tyttöi jotka ei oikein koe olevansa täysin tyttöi ja haluis olla poikii ainaki välil, mut ei oo kuitenkaa trans eikä uskalla kertoo muille? Ja ootteks teki maskuliinisii mut ette uskalla aina olla liikaa ku pelkäätte et joku huomaa ja nii? Kertokaa ihmees jos ootte samanlaisii ja jos taas ette nii kertokaa kuiteski ihmees itestänne! Moikka!

VarkkuTheSateenkaarinuori

Hei! Tavallaan mulla on sama, tai ainakin oli ennen. En aina ole ollut varma omasta sukupuolestani, ja monesti mietin että tunnenko itseni pojaksi vai ei. Sain myöhemmin tietää siitä, että on olemassa sellainen kuin Bigender (eli olet poika ja tyttö) mutta sitten samalla mietin, että sopisiko genderfluid (sukupuoli vaihtelee ajoittain). Ja maskuliinisuudesta sanon sen, että olen enemmän maskuliinisempi kuin feminiininen. En koskaan tykännyt meikistä eikä mistään tuollaisesta, ehkä musta kynsilakka kyl on mun makuun, mutta muuten värilliset kynnet yököttää.
Tässä vinkki siihen mitä tehdä sun tilanteessa:
Ole oma itsesi, älä anna muiden mielipiteen vaikuttaa sun omaan mieleen. Ja sinun ei tarvitse kertoa siitä että olet trans jos et ole vielä valmis. Ymmärrän, että silloin sitten sua silti kutsutaan tytöksi koska he eivät tiedä asiasta, silti kannustan sua olemaan sellainen kuin haluat ja tunnet itsesi olevan.
TRANS RIGHTS! Oon sun puolella >:]
(mä saatoin jo vastata tähän viestiin, mutta hitot siitä en välitäl

🦭

Sama juttu!

Kepe

moi!

mie oon maskuliininen tyttö (oikeestaan non-binary) ja mul on ihan sama tilanne! oon kyllä kertonu mun kavereille ja tyttöystävälle🫶🏻

en oikeestaan pelkää näyttää maskuliinisuuttani ja näytän pojalta joka ikinen päivä. pieniltä lapsilta saan kysyviä katseita ku meen naisten pukuhuoneesee jne, mut ei se mua haittaa. oon päättäny olla oma itteni, vaikka mun isä ja sen suku ei oikein sitä hyväksy ja he käyttäytyvät mua kohtaan ehkä hiukan väheksyen tms🥲

en osaa oikein muuta sanoa kun että oon tässä asiassa täysin samanlainen kun sä🙈

mut tsemppiä sulle ihan kaikkeen ja kivaa kevättä!🙏🫂❤️

😎

Kiitos paljon tosta VarkkuTheSateenkaarinuori! Arvostan paljon sun tukee ja kun kerroit noista jutuista! Oikeesti kiitos!! Ja kiva kuulla et on muita samanlaisii! :)

😎

Moi Kepe! Kiitos paljon tosta!! Kiva kuulla, et oot samanlainen! :)

Vastaa aiheeseen: Ootteko te samanlaisii ku mä?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top