Siirry sisältöön
🌈rainbow🌈

Hei!
Oon tässä miettiny, että kuinka ,oni on testannu jotain ”paranormaalia”peliä?
Oon ite testannu ”yellow door, red door” peliä. (Mun entisen kaverin kaa)

Voin kertoo, vaikka vähäsen mitä tapahtu/mitä muistan siitä:

Olin siis siinä maassa makaamassa ja tää mun kaveri *Elli* (nimi muutettu) istu siinä mun pään ”yläpuolella” vai miten sen nyt selitetään.
*Elli toisti tätä ”lorua”
yellow door, red door, any other color door…….

Sit laskin mun kädet alas ku näin jotain.
Näin (kait) jonkun pöydän jonka päällä oli kukkaruukku, näin kans ikkunan.
Sit katoin niitä siinä ja lähin kävelemään vähän.
Näin oven missä oli monta eri väriä (kait jotain punasta, ruskeeta, vihreetä) ja siis jos nyt mietgii niin se oli tosi tyhmää mennä siitä ovesta.
En muista enää mitä näin siellä mut *Elli* herätti mut siitä tosi äkkii.

Joo…. kertokaa mitä ootte pelannu ja oitte kertoo vaikka ✨storytime:jä✨
Ihanaa jatkoo teille ja älkää pelatko mitään uhkarohkeita pelejä. ✨

Bubbles🔵

Siis mulla on hauska juttu tohon nimenomaiseen peliin liittyen(tai sit mun kaverit oli sillon vaan tosi toxic mut anyways) siis mun kolem kamuu olit ”tehny” tota juttuu keskenään pari kertaa ja mä en jostain syystä ollu voinu tulla mukaan. Mutta siis ne oli nähny jotain siellä ja yks niistä oli nähny jonku ballerinan ja jotain. Ja sit mä oli kade ja harmissani ja sanoin pariinki kertaan että haluun mukaan ja kerran yritettiin sitä koulun pihalla mutta en kehdannu kuiteskaan MUTTA ne oli FEIKANNU koko jutun ja mulla oli toossi tyh olo että joo mutta siis

Itelle ei ol käyny ikinä oikeen mitään yliluonnousta mutta joo en siis halunnu pölliä koko keskustelua mutta toi vaan tuli mieleen hehe😄
🌈♥️🌱

Stacy

En ole testannut semmoisia, enkä haluakaan. Koska pelottaa et vois oikeesti tapahtua jotain.

SpageLi🏳️‍🌈

testattii kerran kaverin kaa sitä ”charlie charlie” peliä, ja no mitää ei tapahtunu..
haluisin kokeila quija lautaa, vai onko se oujia lauta, noh iha sama..
mutta ei sit tiiä alkaako jotku demonit riivaamaan tai jotai :DD
mutta ois kiva kokeilla jotai muitaki paranormaaleja hommia :D

bartiopoika

nyt en voi kertoa tarkkaa ajankohtaa vedoten siihen ettei minua löydetä, mutta vuosia sitten kun olin n.13v olimme partioleirillä. se oli pieni leiri, meitä oli siellä n. 10. yövyimme saaressa. oli jo syksy ja illat pimeitä. muut nukkuivat yhdessä teltassa mutta minä pidän ja tykkäsin myös tuolloin nukkua riippumatossa, olin viritellyt riippumattoni n. 50m päähän teltasta.
oli jo pilkkopimeää, johtajamme istuivat nuotion ääressä makkaraa paistellen samalla kun minä menin katsomaan teltan meininkejä, siellä oli charliecharlie istunto menossa. eräs ryhmämme jäsenistä oli pelin johtaja, hän oli pelannut ennenkin. tulin telttaan ja hämmästyin näkyä. siellä pieni porukka öljylampun valossa ja kamiinan räiskiessä pelasi spiritismiä, se oli jännittävää joten päätin jäädä katsomaan sillä en uskonut koko peliin. pelinjohtaja kysyi: charliecharlie, oletko täällä?
kaikki tuijottivat vuosilta tuntuvan hetken lautaa johon oli piirretty pelin vaatima ristikko, YES ja NO ristikkäin. päällimmäinen kynä liikahti kohtaan: YES
en ollut siihen menneessä elämässäni pelännyt ikinä niin paljoa. jatkoimme kuitenkin kylmähermoisesti peliämme. pelinjohtaja kysyi seuraavaksi: charliecharlie onko taivas sininen?
taas me odotimme, odotimme ja odotimme.. nyt mitään ei tapahtunutkaan. kysyimme uudelleen, sama juttu. lopulta kysyimme: charliecharlie voimmeko lopettaa?
jälleenkerran odotimme. odotimme niin kauan kunnes pelinjohtajamme menetti malttinsa ja otti kunät ja laudan käsiinsä, en itse nähnyt sitä mutta kuulemma juuri sillä hetkellä kynä oli liikkunut kohtaan YES. tämän oli nähnyt vain yksi henkilö koko ryhmästä, en tänäkään päivänä tiedä huijasiko hän meitä jotta saisimme mielenrauhan tulevaa yötä varten.

tämän operaation jälkeen muut kävivät nukkumaan. kun taas minä joka nukuin keskellä säkkipimeää sateista metsää menin lähes pelosta kankeana omaan riippumattooni ja nukahdin. olin tuona iltana varma että jos en kuole siihen paikkaan ainakin joku teltasta hiipisi vielä pelästyttämään minut.
tähän päivään olen kuitenkin selvinnyt ilman ongelmia, toivokaamme että onni jatkuu.

Itsensä_vihaaja

No onhan sitä red Door yellow Door peliä tullut pelattua tai siis kaveri pelas eli kerron nyt pienen story timen

Eli tässä varmaan 1kk tai 3viikkoa sitten mulla oli partio leiri mikä oli 2 yötä (ei tärkeä tieto :D ) sielä oli meitä nuorempia ja vanhempi meidänn oma ryhmä Eli mun ikäisiä meitä oli 6 ja saatiin olla omassa mökissä ilman aikuisia :) ja no en muista Kumpi ilta oli mutta osa mun ryhmästä halusi kertoa kauhutarinoita ja pelata just tolasia paranormaaleja pelejä mä olin se kuka etsi niitä pelejä. No löysin just jotain candyman, Charliecharlie ja sandman kerron sen viel myöhemmin ja no sitten löysin sen red door yellow door pelin kukaan ei uskaltanut eka pelata sit mutta sitten Minna *nimi muutettu* sanoi että haluaa pelata sitä. Minä pääsin siihen ohjaajan tai mikö olikaan paikkaa 2 ei halunnut olla paikalla niin menivät ulos katsomaan ikkunasta (mökki oli pieni ei edes vessaa) no sitten mä istuin siihen lattialle ja Minna oli siinä pää mun sylissä makaamassa lattialla mä, Minna ja 2 muuta jäätiin sinne sisälle otettiin lähtölaskenta ja alettiin hokemaan ”red door, yellow door any other color door” jne sitten se mun kaveri Minna laski kätensä kaikki oli lellattiin omg 😲 no sitten kysyin niitä kysymyksiä : millainen se huone on minkö värisiä ovia siellä on jne no se selitti sitten sen en enään muista mitä ekassa huoneessa oli no sitten se meni seuraavaan huoneeseen ja siellä oli huone missä oli sellanen pilvitapetti ja en muista mitä muuta no sitten pelattiin se loppuun eikä jatkettu sitten enäön samana päivänä nooooh seuraavana päivänä se kaveri teki sen uudestaan ja olin kertonut siitä miehestä no kappas sehän sieltä kolmannesta huoneesta tuli sillä tokalla keralla no sitten oli kolmas kerta ja sitten neljännellä tai viidennellä oltiin ennen puhuttaessa hąulîkkø Minnasta meijän ”inside joke” ja sitten kappas siellä on huone täynnä A§eîta (en tiiä mitä tänne saa kirjoittaa niin laitoin noin) no mä ainakin siinä vaiheessa tiesin että Minna gusettaa vaikka kaikki muut paitsi mä ja yks muu nooh sitä ennen mä olin koittanut 2 kertaa ei toiminut ja sanotaan vaikka Saima *nimi muutettu* niin kokeili myös ei toiminut :)) no mutta sitten ei enään tehty ei sanottu sen yhden kanssa että ajatellen että se on vaan gusetusta no sitten pelattiin sandman peliä eli se typpi ”uhri” menee naama edellä maahan makaamaan ja yks on kertoja se kertoo että esim tää Saima [Osa tekstistä poistettu.] on täytetty hiekalla (se kokeili ekana) sitten samalla se hiero son käsiä ja jalkoja vuorotellen sitten se sano että saa nousta ja sen kehon pitäis tuntua hiakalta ei toiminut kokeiltiin 3 tai 4 ihmisellä no toi oli aika pitkä mutttttaaaa kerroon viel yhen eli koulussa 3 luokalla kokeiltiin sitä Charlie Charlie peliä ULKONA toimi mutta se oli vaan tuuli vai oliko…

Kiitti jos jaksoit lukea

Moikka <3

P [nimimerkki muutettu]

Pelasin Charlie Charlie peliä yksi kotona ja se oli pelottavaa

mhm

Pelattiin mun kahen kaverin kanssa yöllä tuota samaa red door yellow door peliä. Mun toisen kaverin silmät meni 5sekunniks valkoseks ja toisen silmät alko vuotaa. Ite en sillon uskaltanu enää mennä

Kookos🥥

Mä varoitan teitä nyt. Ei kannata testata tuollaisia, ainakaan sitä ouija lautaa. Joillekkin on jäänyt siitä ikuiset traumat. Ja henkimaailma ei ole leikin asia.
Itseä ei kiinnosta kokeilla noita juttui, mut on ihan kiinnostavaa lukea muitten kokemuksia.

Vastaa aiheeseen: Ootteko testannu spiritismiä yms. ????

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top