Siirry sisältöön
minä joka olen open vihattu

Mun ope on päättänyt pilaa mun elämän. Mitä ikinä mä teenkin ni se etsii siitä jotain mistä vois antaa jälkkää mulle. Se valehtelee meijä äitille ja väittää et mut pitäis pistää tarkkailu luokalle. Äiti ei usko jos selitän jotai koulusta. Liikun kyl sellasten kavereitten seurassa jotka … no esim varastaa ja tekee laittomii mut en ite missää tapaukses tekis mitää sellasta.Ja liikun myös ”huippu oppilaiiten” kaa.Mua
ärsyttää apuuuuuuuu!!!!!!

läski poika

meitin luokan ope valittaa mulle kaikesta ja muut tekee samoin niin se ei sano niil mitään..

jani96

no mene sanoo reksille ja en ihan usko et just sun elämän haluu pilaaa

Seppo

Mä haluisin joskus auttaa. Aina mä en voi koska mä en voi keskittyy yleensä auttamiseen koska yks pissispoika kiusaa koko ajan mua!

same thing

mulla oli sama ongelma ala-asteella mun enkun ope vihas mua koko sydämmestään ja lelli omaa lastaan joka oli silloin mun kaa samal luokal ja sit se tuli vielä mun kässän opeksi kutosella ja se ei ees tienny mikä oli mikäkin kangas!ja se oli inhottavaa kun sain puolen vuoden ajan enkusta melkein täysijä kaseja niin numero oli ja pysyi seiskasja sit siirryin yläasteelle en tehnyt juuri mitään eri tavalla kun ala-asteel mutta numero parani kasiin. eli mulla autto kun koulu vaihtu mut sun kannattais kertoo ehkä rehtorille mut älä missään nimessä hauku/loukkaa sen tunteita sillä silloin laskee kaikki numerot todistukses mihin se voi vaikutaa!

NotSoSure..

Oon varma että susta itestä tuntuu tolta, ja oon pahoillani koska tunne on varmaan kamala, mutta mietitään tarkemmin.. Ei oo oletettavaa että opettaja käyttäis omaa energiaansa ja elämänaikaansa sun omas pilaamiseen. Opet yrittää huolehtia, eikä ehkä osaa aina olla johdonmukaisia. Ja väärinymmärryksiä sattuu. Puhu opettajan itsensä kanssa, ehkä kaikki selviää.

Salla-Serena, Verkk@ri

Kerrotko muuten asioitas vanhemmillesi?
Se, että jos kerrot päivittäin mitä oot tehny, ni se vois kasvattaa luottamusta sun ja vanhempiesi välillä, jolloin vanhempasi saattaisivat kuunnella sinua tarkemmin. Ja en tiedä onko mitenkään fiksua hillua ihmisten kanssa jotka tekevät tyhmyyksiä, sillä oletko varma ettet tule ikinä menemään noihin juttuihin mukaan?

Toivottavasti saat asiat selvitettyä!
Hauskaa kesää!

Kiusattu,jota ope vihaa

Minunkin opettajani vihaa minua.Itse asiassa kaikilla opettajilla on jotain minua vastaan.Jos teen jotain apuopettajalleni,kaikki tieto siirtyy reksilleni,joka on mun luokanopettajanikin.Sitten reksi pitää mulle kauhean puhuttelun,jonka aikana en saa itse selittää.Ongelma on,kun mua kiusataan,niin opelle on ihan sama.Jos mää härnään,niin se on kauhea juttu.Ja sitten meijänkin ope valehtelee äidille ja vääritelee osittain asioita! Se väittää,että mää en selitä,vaikka yrittäisin kuinka! Antasin sulle sellasen neuvon,että yritä pysyä kaukana opesta,jos suinkin pystyt.Mulla auttaa joskus.

Vastaa aiheeseen: OPE VIHAA MUA

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top