Siirry sisältöön

Orgasmi ja masennus (tiiän että on kaks aivan eri asiaa…)

Avuton

Oon tyttö ja haluisin tietää miten saa helpoiten ja nopeiten orgasmin?
On tuntunu viime aikoina et mikään ei oikein kiinnosta ja epäilen et oisko mulla masennus? Itsetuhoisii ajatuksii on ollu mut näkyy myös et parin kuukauden aikana mun taide on alkanu muuttua eli piirrän tosi niinku itsetuhosia kuvia ja muutenki missä on paljon murhaamista ja muuta. Meijän open mielestäkin oon muuttunu aika paljon mutta en uskalla sanoo siitä kenellekkään.

Kata, verkk@ri

Moi!

Orgasmista: Olen lukenut että naiset saavat huomattavasti miehiä harvemmin orgasmeja ja se vaikeuttaa seksuaalisen nautinnon saamista. Et varmasti ole ainut tyttö joka miettii kuinka orgasmin saisi. Mä en ole asiantuntija todellakaan, mutta olen lukenut aiheesta. Yksi yleinen neuvo on se, että tyttöjä jopa suositellaan kokeilemaan itsetyydytystä ja siten tutustumaan omaan kehoon. Koska jos et edes itse tiedä, mistä saat nautintoa parhaiten, kuinka seksikumppanikaan voisi tietää. :) Tosi tärkeä pointti on myös se, että seksin kuuluu olla hauskaa, ei missään nimessä vakavaa tai suorittamista. Kumppanin kanssa kannattaa puhua asioista avoimesti. :)

Masennuksesta: Masennus on tosi vakava asia, joten hyvä kun uskallat kysyä siitä. Se on tosi tosi hyvä juttu, että olet tunnistanut itsessäsi hälyttäviä merkkejä ja mietit mitä asialle voisi tehdä. Jos tuntuu vaikealta puhua ajatuksista kenenkään tutun kanssa, voit ottaa yhteyttä nuortennetin päivystävään puhelimeen. Se on maksutonta ja voit luottaa että sua kuunnellaan ja sinun asia otetaan tosissaan.
p. 116 111
ma–pe klo 14–20
la–su klo 17–20

Vastaa aiheeseen: Orgasmi ja masennus (tiiän että on kaks aivan eri asiaa…)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top