Siirry sisältöön
[Nimimerkki poistettu]

Ihan hirvee tää juhannuski!! Meni ihan pilalle ku muut juhlii ja herkuttelee ja mut ignoorataa täysin enkä saa tehä mitään kivaa!! Menee hermo!!! Luulin et kerrankin ois taas ollu kivaa mut eipä tietenkään!! [Osa tekstistä poistettu] Tätäkään ei edes julkasta varmaa eikä kukaan vastaa ni tosi kiva!!! [Osa tekstistä poistettu] Mitään ei ikinä julkasta tänne ainakaan nopeesti [Osa tekstistä poistettu], maailma on menny [Osa tekstistä poistettu] paikaksi ja nykyään kaikki on vaan masentuneita yms ja kaikki on huonosti, oispa asiat niiku enne, ni ois paljon kivempaa ja kaikki nauttis elämästä, tiiätte mitä tarkotan. Elämä on menny pilalle, kiitos meidän liian kehittyneiden ihmisten. Kiitos vaan ja moikka! En välitä enää mistään. [Osa tekstistä poistettu].

Paivystaja Lasten ja nuorten puhelin

Hei!

Hyvä, kun kirjoitit ajatuksistasi tänne, etkä jäänyt niitä vain itseksesi pohtimaan. Sinulla on selvästi paha olla. Olen pahoillani, että sinusta tuntuu siltä, että kaikki on huonosti etkä jaksaisi enää.

Tuntui varmasti kurjalta, jos sinulla oli monia odotuksia juhannukselta, mutta ne odotukset eivät sitten täyttyneetkään. Tunne siitä, että tulee ignoroiduksi ja kokemus siitä, että ei saa tehdä mitään kivaa on todella kurja. Ymmärrän hyvin, että sinua ärsyttää. Saitko sanottua näistä tunteistasi ihmisille, joiden kanssa juhannusta vietit? Ehkäpä voisit vielä jutella heidän kanssaan siitä, miten koit juhannuksen ja mitä olisit toivonut? Sinun ei kuuluisi tulla jätetyksi ulkopuolelle tai kokea huonoa kohtelua. Olet ehdottomasti kaiken ajan ja huomion arvoinen!

V√§lill√§, kun mieli on maassa ja asiat √§rsytt√§v√§t ja harmittavat voi tuntua silt√§, ett√§ kaikki on huonosti eik√§ jaksaisi jatkaa. Silloin on hyv√§ jutella omista ajatuksista ja tunteista jonkun kanssa. Ihan niin kuin nyt teitkin ja kirjoitit t√§nne. Kuka olisi sellainen luotettava ihminen, jolle sin√§ voisit jutella mielt√§si painavista asioista? √Ąl√§ j√§√§ yksin vaan ota rohkeasti puheeksi n√§m√§ asiat. Viestisi perusteella olet pohtiva ja hyvin itse√§si ilmaiseva nuori, joka osaa tuoda omat tunteensa ja ajatuksensa esiin suoraan.

Purit ajatuksiasi myös maailman tilaan liittyen. Tällä hetkellä valitettavan moni voi huonosti maailmassa ja sen miettiminen voi tuntua pahalta ja aiheuttaa ärtymystäkin. Olisipa tosiaan hienoa, jos asiat olisivat paremmin ja ihmiset voisivat hyvin eikä maailmassa olisi niin monia huolia. Vaikka emme voi kaikkien maailman ihmisten asioihin vaikuttaa voimme kuitenkin pyrkiä pitämään huolta itsestämme ja läheisistämme. Muistathan, että sinä olet tärkeä ja arvokas juuri tuollaisena kuin olet!

Julkaisemme kaikki keskustelupalstalle tulevat asialliset viestit, ihan niin kuin sinunkin viestisi. Valitettavasti välillä kestää hetki, ennen kuin pystymme kaikki meille saapuvat viestit käymään läpi ja julkaisemaan. Olen pahoillani, että olet joutunut odottamaan viestisi julkaisua nyt hetken. Reagoimme saamiimme viesteihin kuitenkin aina mahdollisimman nopeasti.

Jos haluat jutella asioistasi nimettömästi ja luottamuksellisesti voit soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen (p. 116 111) tai tulla chattiin (nuortennetti.fi) joka päivä klo 17-20. Voit myös kirjoittaa nettikirjeen. Yhteydenottoihin vastaavat vapaaehtoiset päivystäjät ja he mielellään kuulevat mitä sinulle kuuluu.

Auringonpilkahduksia päiviisi toivoo,
Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin päivystäjä

Vastaa aiheeseen: [Osa otsikosta poistettu] Juhannus ūüėĚ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top