Siirry sisältöön
Hämmentynyt

Okei eli siis oon tällanen 08 tyttö ja tää on ehkä vähän väärä paikka kysyy mut siis mul on semmosii ihan ihme juttuja vähän niinku ticejä (en tiiä kirjotetaankse se noin heh😅) kuitenki ne on semmosii et esim. täl hetkel on semmonen et mun kroppa tekee itestään jonkun liikkeen enkä voi sille mitään, ja sit jos se liike tapahtu vaikka mun vasemmassa olkapäässä ni sit mun on pakko tehä se myös mun oikeella olkapäällä. Ja kun siis mulla on ollu tällasia juttuja ihan pienestä asti ja ne on vaihdellu tooosi paljon. Et haluisin vaan tietää et voiko joku samaistuu tai osais auttaa? Aattelin että sit kun loma loppuu niin voisin kysyä asiasta terkkarilta. Mun äidiltäkin voisin kysyy mut aina jos kerron jostain tällasista asioista sille ni se sanoo aina vaa jotai et: ”no ei se oo mitään” tms… Ainiin ja mulla ei oo siis todettu mitään sellasta tic sairautta et mun tietääkseni mul ei pitäis olla semmosta. Huh tulipa kirjotettua paljon😂 mut kiva jos jaksoit lukee loppuun ja jos osaisit auttaa tai ees samaistuu ni ois TOSI kiva. Kiitooss!!❣️

…Joo tuotanoinnii

Hei! Löysin erään henkilön täältä keskusteluista, jolla oli samanlaisia oireita/liikkeitä, tässä MLL ylläpidon vastaus tuolle henkilölle:

”kuvaamasi pakkoliikkeet ja ajatukset kuulostavat oireilta, joita ilmenee OCD:ssa ja/tai Touretten syndroomassa. En tiedä, oletko koskaan jutellut kenenkään ammattilaisen kanssa oireistasi, mutta suosittelen lämpimästi sinua varaamaan ajan vaikka oman terveyskeskuksesi lääkärille”

Voi tietenkin olla, että kyseessä on jokin muukin juttu, mutta puhu vaikka terveydenhoitajalle/ lääkärille! :)

Ps. Keskustelu löytyi päivystäjä mukana keskusteluista, joten suosittelen sinua vilkaisemaan vielä sitäkin paikkaa, tai juttelemaan oireistasi jonkun kanssa!

Hämmentynyt

Ja tää on aika paha jos tää jatkuu/pahentuu koska haluisin isona näyttelijäks ja mitä oon ollut nyt näytelmäkerhossa ni oon huomannut et nää liikkeet ja ajattelut häiritsee sitä mun näyttelyä. Mutta kiitos siis ”…joo tuotanoinnii” vastauksesta!!

Vastaa aiheeseen: Osaako joku auttaa tai samaistua?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top