Siirry sisältöön
Miettinyt

Hei! Olen 15v tyttö, joka kaipaa neuvoa.
Olen ajatellut mennä juttelemaan luokan valvojalleni välituntisin ihan muute vain . Tällä viikolla tukimatikantunnilla mieleeni pälkähti kauan mietityttänyt kysymys, johon olen epävarmaa että Uskallanko ja kehtaanko oikeasti mennä sitä luokanvalvojaltani kysymään, niin ettei häntä suututtaisi tai muutenkaan tulisi paha mieli, olen aina ollut hänelle /yrittänyt olla kiva ja kunnioittanut häntä.
Ymmärrän, että tämä tuntuu suurinmalta osalta oudolta ja aika lapselliselta, että 15v tyttö antaa joululahjan opettajalleen ihan vain muisto mielessä ja aina kun näkee tarpeellisena tilanteet ni käy avaamassa koulun ulko-ovet
Nyt minusta on tuntunu pikku hiljaa siltä, että olen mennyt vallan plörinöihin. Oloni tuntuu vähän masentuneelta ja toivottomalta 9lk . En ole kauheasti kerinnyt availemaan ovia hänelle, koska joko olen kavereitten toisessa päässä koulun välitunti aluetta tai muuten en ole välitunnilla aina sillon, kun hän on valvomassa hyvä esim. Liikuntatunnit
Tai jos hän on puhelimessa tai jonkun muun hyypiön kanssa juttelee niin en viitsi mennä häiritsemään .
Minusta on alkanut tuntumaan siltä, että olen tehnyt jonkinlaisen virheen. Enään ei tunnu mukavalta avata luokan valvojalleni ovea, koska .. en tiedä, se ei tunnu minulla missään eikä tunnu hänelläkään.
Olen miettinyt ystäväni kanssa ja itsekkin, että; eikö hän koskaan kyllästy työhönsä, kun hän joutuu opettamaan samoja asioita joka vuosi samoista aineista ja että niinkuin kaikki me tiedämme, koulussa löytyy aina niitä hulikaaneja jotka ottava saarnat toisesta korvasta sisään ja ulos . Ei sillä ole merkitystä kauheasti, millainen jekku on ollut tai probleeman oppilas on itse tehnyt, sillä jotenkin voin arvata että ennenkin tätä randomi oppilasta on tehnyt joku muu ja toinen aikaisemmilta vuosilta tehnyt saman tyylisen jekun / tyhmyyden . Eikö koskaan hänestä tunnu siltä, että : NYT RIITTI! Mä en jaksa! Tyyppisesti .

Minua vain mietityttää se, että entä jos kysymykseni luokkaavat häntä jotenkin. Olisiko siellä joku neuvoja ?

Kiitos kaikille neuvojille, jotka ymmärtävät ja vaivautuvat antamaan pientä vinkkiä.

Hyvä kysymys!

Hei 15v tyttö, tosi hyvä kysymys, jota olen itsekin monesti pohtinut. Vinkkini on, että kysy vaan rohkeasti opettajalta. Voithan muotoilla kysymyksen vaikka niin, että pohdit tulevia uravalintoja ja mietin opettajan työtä, että onko työ hänen mielestään mielenkiintoista vai kyllästyttääkö se opettajaasi, juuri syistä joita mainitsit, samojen asian opettamista ja samoja jekkuja vuodesta toiseen. En usko että opettajasi tästä loukkaantuu, vana päin vastoin ilahtuu, kun olet kiinnostunut hänen työstään. Onnea matkaan!

Nimetön

Kiitos neuvosta! :)

Vastaa aiheeseen: Osaako joku neuvoa?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top