Siirry sisältöön
Roosa08 GG

Mulla on ongelma. Oon palavasti rakastunu yhteen tubettajaan, joka on 27-vuotias ja mä oon 12. Se on niin söpö ja sillä on ihana ääni ja se on myös hot :D LOL xD Oon monta kertaa yrittäny kommentoida sen videoihin, että se on söpö ja ihana, mut ei se kai oo huomannu niitä. :( Ja meillä on ikäeroo 15 VUOTTA!!!!!!!!! :( Kaiken lisäks, se on varattu :( Sillon ku mä oon 18, se on 33. YHDESSÄOLO ON VAAN NIIN MAHDOTONTA KUN VAAN MAHDOTONTA VOI OLLA!!!!!!!! :( :( :( Enkä mä ees tiiä, et onks se sillon viel varattu ku oon aikunen. OSAAKO KUKAAN AUTTAA MUA TÄSSÄ TILANTEESSA????? Ei varmana osaa, MUT KU PÄÄ HAJOO!!!!!!! :( :( :( Ajattelen koko ajan sitä, nään yöllä unia siitä ja kuvittelen et se nukkuis mun vieressä mun sängyssä. Tästä ei tule mitään, onneton kun olen…….. :( :( :(

Moips

Kuka se tubettaja on?😜

08 GG [osa nimimerkistä poistettu]

Se on kuule salaisuus :D

Oof

Ton ikäsenä on etenkin idoleihin (eli ihmisiin, joita ihailet) ihastuminen ihan normaalia😄 idolirakkaus on ns. ”ensimmäinen vaihe rakkaudessa” joka useimmilla menee sitten ajan myötä ohi, ja jonka jälkeen vasta sitten yleensä ihastutaan johonkin lähemmän ikäiseen jossain vaiheessa, joten ei mitään paniikkia! Kunhan et mene liian pitkälle, niin varmasti helpottaa ajatukset sitten jossain vaiheessa :)

08

No mul oli toi sama tilanne 5v 😂
Mä vaan unohin sen en kuunnellu sitä ja etin 7-8v saman ikäsen ja semmosen joka välittää must no eipä välittäny kun vaa vähä aikaa no sit ku se teki kaikkee tyhmää ja erottii nii en halunnu olla hetkeen yhes kenenkää kaa.

En tiedä oliko tästä kyllä mitään apua mutta muista mailmassa on paljon poikia jotka on kivoja😉 (vaikka musta tuntuu että mailmas on 3kivaa poikaa vaa)

16v tyttö

Hankkiudu eroon tunteista, tosin ne laantuu ajallaan. Oon aika varma et vanhempana oot ehkä hieman häpeissäs tästä jutusta.

Miksainamä07

Mulla on sama ongelma laulajan kanssa😅😅

🤗

Hei ! 🤗

Mene juttelemaan esim. kouluterkkarin tai kuraattorin kanssa tai Sekasin-chattiin tai laita viestiä esim. Nuortenlinkin nettineuvontaan tms.
Luulen, että tarvitset tähän aikuisen apua.

Tsemppiä ! 🤗

Vastaa aiheeseen: OSAAKO KUKAAN AUTTAA!!!!!!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top