Siirry sisältöön
Hukka

Moi. Oon siis trans poika ja pelkään että kukaan ei ota mua tosissaan. Mä en tiedä vaikutanko tai näytänkö muitten mielestä pojalta. Mulla on lyhyt tukka ja käytän Binderiä mutta riittäääkö, pitääkö mun näyttää pojalta ollakseni poika? Pitääkö mun kayttäytyä kuin poika ollakseni poika? Täytyykö mun vaihtaa mun nimi? Mä pidän nykyisestä nimestäni, vaikka se on tytön nimi. Ja kukaan ei muutenkaan kutsu mua mun oikealla nimellä, koska se on niin pitkä. Auttakaa mua!

sama

mulla käy täysin samalla lailla

Nettiystävä

Hei.

Jos koet olevasi poika, olet poika. Piste. Siinä ei ole kenelläkään mitään sanomista eikä kenenkään pitäisi epäillä kokemustasi. Tätä nykyä asia tunnistetaan paremmin, mutta joillekin voi joutua yhä selittämään ja ymmärrän, että se voi olla turhauttavaa.

Sinä olet omalla tavallasi sinä. Monet transihmiset bindaavat tai muuttavat ulkonäköään muuten sekä vaihtavat nimensä kehodysforian tai sosiaalisen dysforian takia, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Jos pidät nimestäsi tuollaisena, sinulla on täysi oikeus käyttää sitä, vaikka olisitkin poika.

Ja mitä oikeastaan on ”käyttäytyä kuin poika”? Kannattaa miettiä asiaa. Yhteiskunnan sukupuoliroolit ovat ihan mielenkiintoisia kun niitä lähtee tutkimaan ja kyseenalaistamaan. Kaikki ei ole ihan niin yksiselitteistä ja kaksinapaista.

Älä ota turhia paineita sukupuolen ilmaisusta. Leikittele, kokeile asioita ja testaa, mikä tuntuu sopivalta ja hyvältä. Jos joku kysyy jotakin, voit kertoa mitä haluat, tai jättää kertomatta. Sinulla on yhtä lailla oikeus myös pitää sukupuolesi omana tietonasi. Et ole millään tavalla siitä muille vastuussa. Se on olemassa omaksi iloksesi.

seksuaalisuus_unknown

Tosi harmi kuulla et susya tuntuu että sua ei oteta tosissaan. Saat täysin itse määritellä kuinka vahvasti tahdot muistuttaa toista sukupuolta. Mielestäni binderi ja lyhyt tukka on ihan tarpeeksi ellet halua muuttua enemmänkin. Voisit koittaa myös ottaa asian puheeksi, että haluaisit että sinut otettaisiin enemmän tosissaan :) Tsemppiä sulle!

drop table

en ole vielä oikein uskaltanut kertoa oikein kellekkään niin en voi sanoa omalta osaltani.
sinun ei tarvitse tehdä mitään, mitä et halua tai mihin et ole vielä valmis.
toivon että asiat kääntyvät parhain päin.
t: trans tyttö

Nyt ei kyl tuu mielee

Helou helou
itekki oon trans siis ja hmmm
Mul on lyhyet hiukset, en käytä ainakaa toistaseks binderiä, käytän löysii vaatteita, ja toistaseks tytön nimi käytös:D
Siis en oo ees tullu mun frendeille transkaapist mut ne pitää mua poikana ja kutsuu mua mun trans nimel:D Liikan ope antaa mun vapaasti mennä ns poikien joukkueeseen.
Jaa a en kyl tiiä ku en oo avoimesti trans et pidettäiskö mua sit poikana vai ei…ainaki hope so.
No siis pojatkin voivat olla femiinisiä tai käyttäytyä femiinisesti mut en kyl tiiä mitä sanoa….
Jos haluu tehä ittestään entistä maskuliinisemman kantsii keskittyä elekieleen ja esim istumis, seisomis ja kävely tapaan. Eli istuessa ei laitakkaa sitä jalkaa toisen päälle vaa istuu vähä levällää ja ottaa muutenki isomman tilan haltuun. Sama seisoessa et seisoo vähä haarat kauenpana toisistaan rennollatavalla ei siis mitää spagaattia ryhdytä vääntää mut ei sillee stickisti seisota tikkusuorana. Anyways täs jotain mun turhii pälätyksii mut tsemppii baii

Vastaa aiheeseen: Otetaanko teidät tosissaan…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top