Siirry sisältöön
person_

tälläisia on jo varmaan ihan liikaa, mutta olen vain tosi epätoivoinen huomiota varten. olen ollut allapäin jo pari vuotta, mutta viimeaikaisten tapahtumien seurauksena olen tuntenut itseni vieläkin hyödyttymömäksi, alakuloiseksi, tyhmäksi ja pahaksi. kaikki alkoi siitä kun kerroin kaverilleni (aka minun eksälleni) että paras kaverini (aka ihastukseni ja eksäni pari) oli puhunut eksästäni pahaa hänen selän takana. vaikka meillä on menneisyytemme olemme silti hyviä kavereita, joten kerroin hänelle mitä hänestä oli sanottu. tämän jälkeen he kaksi puhuivat toisillenneen, ja syyttivät minua siitä, että olisin hallunut kääntää heidät toisiaan vastaan. vaikka olenkin vähän kateellinen heidän seurustelustaan, en silti ikinä haluaisi tehdä mitään sellaista. pari päivää sen jälkeen lähetin kuvan itsestäni whatsapp ryhmään, jossa paras kaverini oli. hän vastasi vain sanalla ”great” (eli ”hienoa”), ja kysyin mitä hän tarkoitti, mutta sen jälkeen kun hän ei vastannut, oletin että hän tarkoitti sen sarkastisesti sillä emme olleet puhuneet sen jälkeen kun minua oltiin syytetty. tämä johti melko isoon riitaan, ja pari päivää sitten lähetin parhaalle kaverilleni viestin, joka aloitti toisen sanaharkan. tällä kertaa se kuitenkin loppui sillä että me sovittiin sopia tämä perjantaina koulun piknikillä. tänään aikaisemmin sain kuulla pari asiaa. ensimmäinen asia oli se että sosiaalityöntekijäni oli päättänyt etten saisi mennä piknikille, ja ainoa minulle kerrottu syy oli että olen ollut liian ”toksinen” viime aikoina. eli nyt minä en siis saata nähdä kavereitani tosi pitkään aikaan..
anteeksi että kirjoitin näin pitkän jutun, oli vain pakko saada tämä ulos. kiitos jos luit tähän asti. toivottavasti nautitte päivästänne ja pysytte turvallisina :)

Nuortennetin ylläpito

Hei person_,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: [otsikko muutettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top