Siirry sisältöön
Ei.ketään.vittu.kiinnosta

Mikään ei voi sattuu enemmän kuin mun elämä just nyt.

Oltiin joskus 1-4-luokilla parhaat kaverit henkilöiden 💙 ja 💜 kanssa. Sitten alkoi tulla pientä halkeilua väleihin. 5-luokalla 💙 ja 💜 alkoi olla vaan kahdestaan ja heivas mut ulos porukasta. Ei olla puhuttu nyt melkein kahteen vuoteen, ja joka kerta paukauttavat oven nenän eteen ja valehtelevat opelle, että minä kiusaan heitä.

Nyt 6-luokalla kuvioihin tuli 💚, jonka kanssa oli ihan kiva olla. Varsinkin, koska ei ollut muita kavereita. No, nyt tästä alkaa tulla monimutkaista.

Yhtäkkiä 💚 sitten parin kuukauden jälkeen alkoikin olla ilkeä, mutta ei ikinä sanonut, ettei haluaisi olla kanssani. 💚 alkoi hengata 💛:n kanssa, eikä enää edes puhu minulle. En tajua, mitä tapahtui. Nyt 💚 ei näköjään ole 💛:n kanssa, vaan 💙:n ja 💜:n. Kerroin joskus 💚:lle, mitä tapahtui 💙:n ja 💜:n kanssa. En ymmärrä, miksi hän tekee niin, mutta luulen, että 💚 on juuri sen takia piruillakseen 💙:n ja 💜:n kanssa.

💙 ja 💜 ovat monesti haukkuneet 💚:ta selän takana, mutta en ole varma, tietääkö 💚 sitä. Mutta ei hän minua kuuntelisi, joten ihan sama.

No vittu ihan sama. Ei ketään kiinnosta. Yritän nyt olla hiljaa peiton alla ja tukahduttaa itkua, mut se onnistuu aika huonosti. Mun ois pitänyt nukkuu jo monta tuntia. Mut mitä väliä. Millään ei oo mitään väliä.

Kukaan ei ees kuuntele.

Ketään ei kiinnosta.

[osa viestistä poistettu]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: [Otsikko poistettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top