Siirry sisältöön
Kiusattu 011

Moi. Haluisin apua v11ltelyn ja kiusaamisen kannalta.Oon 011.

Mua kiusataan siis netissä mun ulkonäöstä, esim. hiuksista, nenästä yms.

Ja se on mennyt niin pahaksi että [osa tekstistä poistettu].. Eli siis kaikkea sitä mitä mulle on sanottu ja miten mua on kiusattu.

[osa tekstistä poistettu] Oon yrittänyt mutta ei onnistunut.
[osa tekstistä poistettu] kun ei oo ketään kelle puhua siitä että mua kiusataan..
Koulussa mulla ei oo kavereita enkä ihan kelle vaan vois kertoa tästä..

Ja tänään se kiusaaminen netissä on vaan pahentunut. Mulle on tullu monta ihmistä sanomaan kys (K1ll YourSelf) ja se tuntuu tosi pahalta ;(

Toivoisin että joku vois auttaa tai jutella mun tunteista.. Moikka.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Kiusattu 011,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Partiolainen

Moi, olen saman ikäinen kuin sinä, Kiusattu 011. Haluun sanoa sulle yhden asian. Sen yhden tärkeimmän:
Muista aina, että ne kiusaajat on aina, siis ihan AINA VÄÄRÄSSÄ! Sä oot just hyvä tuollaisena! Muista tämä aina. ❤️ Silloin kun susta tuntuu pahalta, niin mieti tätä tekstiä ja sitä, mitä kaikkea muuta hyvää sinun elämässä on. Harrastatko jotain? Onko sinulla lemmikkejä? Pidätkö vaikka käsitöistä tai ulkoilusta? Pitäisikö lähteä käymään kävelyllä? Minua se rauhoittaa aina. Tai sitten voisit pitää hemmotteluillan ja katsoa vaikka elokuvan?
Toivottavasti tämä auttoi! Supertsempit sulle! ❤️❤️❤️
t: Partiolainen

Vastaa aiheeseen: Mua kiusataan netissä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top