Siirry sisältöön
Ahdistunut

oon 010 tyttö ja tuntuu että en oikeen jaksa enää. Tässä viikon päästä ois 13-vuotis synttärit mutta ei oo yhtään juhlamieltä. Mua on ahdistanu jo kauvan ihan hirveäsi ja suutun jopa mun parhaille kavereille ihan helposti ja tuntuu et niitä ei kiinnosta. [osa viestistä poistettu] Onko vinkkejä miten saan itsehillinnän taas ruotuun?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei Ahdistunut

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Jpijlhöjbjlklkhbhohvohjvvjhvhoogoghjjvghigdiyu

SAMA JUTTUUU TSEMPPIII JA APUAAAAAUTTAKAAAMEITÄÄÄÄ

Vastaa aiheeseen: [otsikko poistettu]

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top