Siirry sisältöön
elio

on jatkunu suurimmaks osaks mun koko elämän. oon 13. äiti huutaa aina mulle kaikesta. en saa nähdä kavereita joilla on mielenterveysongelmia, koska saan niistä ”huonoja vaikutteita”. valehtelen ettö voin nähä mun kavereita. en saa myöskään nähdä kavereita jotka pitävät vähän rajumpaa meikkiä koska äiti pitää sitä epäsopivana. en saa meikata tai pukeutua miten haluan. [osa tekstistä poistettu] kokeisiin se pakottaa lukemaan vähintään 3h päivässä. oon myös transpoika ja bi, joka tekee elämästä vaikeaa. en uskalla kertoa kellekkään tai hakea apua koska äiti vaan keksii tekosyitä päästäkseen pälkähästä. [osa tekstistä poistettu]

Kaisa Önlen

Hei

kiitos viestistäsi. Asia josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät sekä vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. 

Lämpimin terveisin, 
MLL Nuortennetin ylläpito 

Vastaa aiheeseen: [otsikkoa muokattu] huono kohtelu kotona

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top