Siirry sisältöön
Ahdistunut

Tätä tunnetta mikä mulla on siis ollut jo vajaat 2pv ja kerran on ollut hetkellisesti. Tuntuu että ajatukset eivät pysy perässä. Jos multa kysyy esimerkiksi ”Mitä haluut ruuaks” nii en joko kuule sitä heti koska oon niin omissa ajatuksissani tai sit vaan vastaan jotai iha omaa esim ”Nii”.
Tää on ahdistavaa ja tätä on tosi vaikee selittää. Sitten voi käydä myös niin että otan vaikka leivästä haukun ja tajuan vasta kun leipä on mun suussa että oon ottanut sen. Ja muutenkin tuntuu oudolta syödä ja kävellä ja muutenkin. Onko mulla joku aivokasvain, liittyykö tää mun masennukseen, johtuuko tää arjen toistumisesta,auringon pistos? Mä en tiedä. Auttakaa mua!

Nimetön

Hei!

Jäin miettimään, että onko sulla elämässä parhaillaan stressaava jakso tai jokin asia kovasti mielen päällä; tällöin saattaa olla jotenkin hajamielinen kun ajatukset työstää mielessä pyöriviä asioita. Usein ei esim. huomaa tekevänsä jotakin mikä on niin automaattista jokapäiväistä tekemistä, kuten juuri syöminen. Toki myös masennus voi vaikuttaa kuvaamallasi tavalla. Siksi olisikin varmasti ihan hyvä käydä juttelemassa esim. koulun terveydenhoitajan kanssa näistä tuntemuksista. Terkkari voi auttaa sinua saamaan lisäapua jos sellainen on tarpeen.
Uskon ettei se ole mitään vakavampaa mutta käy vain rohkeasti juttelemassa asiasta niin ahdistuskin varmasti helpottaa. Voimia sinulle tässä asiassa!

Vastaa aiheeseen: Outo olo koko ajan.. Pelottaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top