Siirry sisältöön
Nimetön

Mulla on aina ollu ongelmana että jos ja kun tykkään jostain pojasta, niin alan esittää välinpitämätöntä ja vaikeasti saatavaa. Mutta samalla koko ajan tsekkailen et huomaako se mua mitenkään. Esimerkiksi jos poika istuu kavereidensa kanssa koulun käytävällä ja minä kavereineni olemme kulkemassa ohitse, niin alan kävellä nopeammin ja selittää kovaäänisesti jotain hauskaa juttua kavereilleni ja hihittämään hillittömästi. Se ei varmasti yhtään vaikuta siltä että huomaisin sitä jätkää mitenkään vaikka se olisi tarkoitus. Se vaikuttaa siltä että haluaisin hänen luulevan että elämäni on todella mielenkiintoista ja olen hauskaa seuraa (mutta se kyllä saa hänet varmasti ajattelemaan että olen idiootti). En kuitenkaan haluaisi tehdä niin mutta kun hätäisesti pitäisi jotenkin säväyttää niin se tulee ensimmäisenä mieleeni. Olisiko mitään ehdotuksia joilla osoittaa että on kiinnostunut?

Nimetön

Ei toi oo kovin outo ongelma. Mä oon just vastakohta: aina kun mä nään mun ihastuksen nii mä joko tuijotan sitä tai sitten oon silleen et en oo huomaavinani :S Sun kannattas varmaan tsekkailla sitä, sanoo moi ja näin ni se vois tajuta et oot kiinnostunu siitä. :)

Nimetön

Oikeestaa, tosi monet alkaa tekeen tolleen, ja vielä yleisempi tapa on vaan töllätä, no.. Silleen kaikki vissii tekee :”D mut tuota. :D

Ehkä pyydä ystäväs kertoo sille? :D

Nimetön

Mulla oli toi sama juttu yhdessä vaiheessa… Rupesin vetämään ihme roolia kun ihastus oli paikalla, mutta pääsin siitä pakottamalla itteni käyttäytymään normaalisti.

Sähän voit alottaa sillä, että keskityt kulkeen sen ohi rauhallisemmin ja sit voit opetella oleen muuten normaali ja vaikka hymyilemään sille ”ohimennen”

Oi että tuli selkeää selostusta xD Mut usko pois, toi on ihan normaalia.

Nimetön

kiitos vastauksista :))
Joo oon nyt yrittäny vaa ottaa vähä rauhallisemmin ja sit vähä hymyilläkki mut pelkään et se aattelee mun tölläävän sitä tai jtn :D

poika

juu jos olet vaikeasti tavoiteltava tai esität sellaista poikien jotka oikeasti pitävät sinusta on erittäin vaikee kertoa tunteitaan.

Nimetön

jos esität vaikeesti tavoteltavaa niin sen pojan voi olla tosi vaikeeta kertoo kun se ei ole varma miten reakoit sen sanoihin jos otat rennosti ja normaalisti niikuin suht normi teini tyttö niin voit saada vastauksia jokus

Vastaa aiheeseen: Outo tapa ilmaista ihastusta…

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top