Siirry sisältöön
Se tyyppi

Oon ite poika: Meijän luokalla on tyttö joka kutsuu mua sen POIKAYSTÄVÄKSI, VAIKKA EN OLE TEHNYT MITÄÄN! Siis oikeasti, ensin se oli ihan normaali, mutta hiljalleen se alkaa haluta olla kanssani, kehuu aina tukkaani ja huomauttaa aina ulkonäöstäni ja kertoo vähän ”sus” vitsejä. Hän jatkaa sitä ja nyt muutaman kuukauden kuluttua vietän hänen kanssaan enemmän aikaa ja jopa tykkään hänestä! MITÄ TAPAHTUI??? HÄN ON SILTI yhden toisen pojan kanssa myös, mutta sanoo tykkäävän minusta. Mitä teen, en halua hänen vain huijaavan minua… Olen sen lisäksi vasta vitosella.

H♥️

Ehkä jos et tykkää hänestä niin sanot suorat sanat ja jos tykkäät niin varmista että hän on vain sinun

Eksynyt 012✨

Moi! Aattelin et saatan osata vastata, koska olen itse tyttö ja 4lk.👍
Sun kannattaa kysyy, et mikä homma tää nyt on. Miks se sanoo tykkäävänsä susta mutta on toisen kanssa?🤔Mä ajattelen tätä ensin positiivisesti. Entä jos tää tyttö oikeesti tykkää susta, mutta kokee että sä et anna sille niin paljon huomiota, niin se yrittää tehdä sut kateelliseksi? Kyseinen tyttöhöm voi olla myös polyseksuaali,joka tarkoittaa että on monen kanssa samaa aikaan. Kyse ei ole siitä, mistä puhutaan englanniksi sanalla ”cheating”. Nyt on kyse seksuaalisuudesta.
Nyt jos haluat ajatella kriittisemmin.
On täysin mahdollista että kyseinen tyttö on golddigger, joka ei saa mistään tarpeekseen. Sitten, on myös mahdollista että hän hakee vain huomiota…..En tarkoita mennä vähän yli, mutta aattelin nyt kriittisesti😬.

Vastaa aiheeseen: Outo tyttö luokalla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top