Siirry sisältöön
tyttö00

no mull on koulus tosi vaikeeta mull ei oo ollenkaan kavereita tai mitään mun luokal on 6 oppilasta ja mun luokal on vaa kaks tyttöö no mä oon ollu mun koko elämän out mut yks päivä olinkin in se oli ihanaa mun unelma on aina ollut et olisin joskus in no yks päivä mun ”kaveri” alko ragee et mä oon vieny sen bestiksen vaikka olin sen kaa yhen välkä vaa no sanoin sille et oli varmaa virhe tullaniitten porukkaan no sit se sano et mä oon 6 luokan häpeepilkku ja et kun meijän koulus kaikki on jossain porukois niin et mä oon siin välis yksin ilman ketään no se oli tosi tylysti sanottu sitä ennen mull oli aikapaha masennus siks kun mun ihastus oli sanonu mulle et se tykkää must ku sitä ennen olin lähettäny sille viestin et tykkään siit mut se oli jakanu sen viestin koulun ilmotustaululle ja siin alapuolel luki ”sori sara (nimi muutettu) en vois alkaa sun kaa kun oot out” sit kävin lääkäris yksin ja se sano etmull on tosi paha masennus en oo kertonu kellekkään!!! mitä teen???

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hyvä ”tyttö00”,

Kirjoitit vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

Vastaa aiheeseen: paha masennus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top