Siirry sisältöön
ysi luokkalainen tyttönen

Moi.mul on sellai ongelma ku mua on kiusattu koulus pahasti ja nyt ne ei oo kiusannu ku alotin ysin mut silti mua ahistaa ja pelottaa koulussa ja en uskalla sanoo oikee enää siit ku ei ne mua ottais tosissaa ,mua tekee mieli itkee aina melkee joka ilta :( yritin kouluski tänää piilottaa mun pahan olon ku meinasin alkaa itkee … Mut yritän vaa olla ilone vaik en oikeesti oo :( mul ei oikeesti oo hyvä olla vaik mua ei ny oo kiusattu mut mua ahistaa silti olla koulus ja on mul koulus jotakin kavereit mut eine oo yleteensä munkaa …ja sit mun luokal mul ei oo ketää kaveria eine munkaa haluu olla ja tunnen itteni mun luokassa ulkopuoliseks mitä mun pitäis tehä et tuntisin koulus olon turvalliseks ja hyväks ?

HotChocolate

Tiedän ton tunteen todella hyvin, noin nimittäin kävi mullekin suurinpiirtein.
Oot todella taistelija, jaksoit taistella vaikka sua kiusattiin ja ymmärrän että siitä kyllä jää hitaasti paranevat arvet, joten ei ole välttämättä edes ihme jos et uskalla puhua jossain tilanteissa jne, mutta siihen saa apua! :)
Olisi tosi tärkeää, että puhuisit tästä jollekin, ihan kelle vaan! Oli se paras kaveri, vanhemmat, koulukuraattori/psykologi, opettaja… niin heiltä saat apua!
Kaverin kanssa voitte mennä kertomaan opelle, tai vanhemmat voi soittaa koululle ja kertoa siitä tarkemmin, eikä sun tartte välttämättä ees puhua, voit kirjoittaa tunteistasi paperille ja antaa sen heille?

On tosi inhottavaa että olet joutunut kokemaan kiusaamista, ja kamalaa että kiusaajiakin löytyy.
Et kuitenkaan ole yksin ja opettajilla sekä muulla koulun henkilökunnalla on velvollisuus auttaa, ja vanhempasikin varmasti osaavat neuvoa mitä tehdä tilanteessasi.

Siunausta ja tsemppiä sinne! Oot arvokas, ihana ihminen! :)

Vastaa aiheeseen: paha olla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top