Siirry sisältöön
Mikävaa

Mulla vaan on tosi paha olla, eikä kukaan tiiä siitä.
Mun oli pakko kertoo ees jollekki, kirjottaa ees jonnekki. Haluisin vaa maata kadulla ja huutaa.

Nuortennetin yllapito

Hei,

Kiitos, että kirjoitit tänne. Se vaatii rohkeutta. Haluaisitko jatkaa juttelua Lasten ja nuorten puhelimen luotettavan, koulutetun vapaaehtoisen kanssa? Lasten ja nuorten puhelimen kirjepalvelusta saat vastauksen kirjeeseesi https://www.lastenjanuortennetti.net/ Voit toki myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton ja luottamuksellinen). Nyt vappuna puhelin on auki klo 14-17, tänään aattona ja huomenna vapun päivänä. Voit myös chatata kanssamme ma-ke klo 17-20, nyt vappuna klo 14-17.

Löytyisikö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jolle voisit kertoa mietteistäsi? Tietävätkö vanhempasi ajatuksistasi? Sinua lähellä olevista auttavista tahoista löydät lisätietoa Nuortennetin Apua ja tukea –osiosta (https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/).

Olet ottanut jo ensimmäisen askeleen kohti sitä, että olosi helpottaa, kun kirjoitit meille. Olemme mielellämme tukenasi jatkossakin, ethän jää yksin huoliesi kanssa! Olet kaiken avun arvoinen <3

Lämpimin terveisin,
MLL Ylläpito

Vastaa aiheeseen: Paha olla

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top