Siirry sisältöön
haluunelää

mä en tiiä mitä tää on, mutta joskus marraskuussa 23 mulle tuli ekan kerran sellanen ajatus et ei missään ole mitään järkeä, ei tippaakaan. ja sitä jatkui jonkun aikaa, mutta nyt tää on muuttunut jotenkin toisenlaiseksi – tai siis en vaan osaa selittää. ajatukset kulkee tällasta rataa: missään ei oo järkeä > elämä on kuitenkin kivaa > tuun silti kuolemaan > en halua kuolla > [Osa tekstistä poistettu.] > mun pitäis nauttia elämästä > onko järkeä nauttia tästä hetkestä kun tuun kuitenkin kasvamaan > ahdistaa, ahdistaa, [Osa tekstistä poistettu.]… se iskee joskus päälle ihan kunnolla, niin etten voi tehä mitään (vaikea tehä kun tietää ettei siinä oo järkeä), mutta nyt se on ollut monta viikkoa ns. taustalla koko ajan. että joskus voi olla hauskaa, tuntuu kivalta, takaraivossa silti jyskyttää tää ja tiiän että se tunne tulee kohta uudestaan ja sit ei enää tunnukkaan kivalta. ja vaikka tuntuisi, ois tosi hauskaa, se siis koko ajan on jotenkin mielen päällä ja tuntuu et voisin alkaa itkee millon vaan, ihan ku pidättelisin kyyneleitä koko ajan.

haluisin tähän jotain apuu, mut en tiiä mitä tää on. koska mä rakastan elämää ja haluisin nauttia siitä, mutta en voi, koska.. en mä tiedä. kuolen kuitenkin eikä missään ole järkeä. ennen tää olo aina lähti koulussa, koska siellä on selkee tavote (tunnille > välkälle > tunnille > välkälle), mut nyt sielläkin on tällasta. mitä mun pitäis tehä, mitä tää on?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei haluunelää,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Joku random tyttö

Sori en osaa auttaa, koska itellä vähä sama tilanne. Mut tsemppiä ja muista että et oo ainoo tän asian kanssa.

Vastaa aiheeseen: paha olo koko ajan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top