Siirry sisältöön
epätoivoinen

Mä oon pitkään jo kokennu kiusaamista, fyysistä sekä henkistä kaikki alko vaan henkisestä mut nyt se on sitte näide vuosien aikana alkannu välil mennä fyysiseks. Voin sanoo et kiusaamine ei oo leikin asia koska siit jää pahoja muistoja. Meijän luokassa me ollaan periaatteessa jaettu ryhmiin ; Suositut-tytöt,fiksut,kovikset ja emot ja must tuntuu etten kuulu mihinkää noihi etten perjaattees kuulu joukkoo.Tätä kiusaamista koen melkein päivittäin siis erillaisia vihasia ja halveksuvii katseita ja myös näitä perus ”läski,ruma” ja niin eteenpäin kuulee useimmiten joka päivä ja päätin tulla tänne kertomaan mun kokemuksista koska mun ystävä sano et se ei jaksa kattoo vierestä ku tapan itteeni hiljallee. Mua alettiin kiusaamaan siinä kolmos luokan paikeilla ja nyt se on vaa joka vuosi kasvannu ja kasvannu en täst asiast paljoo puhu, harvoin kukaa muhu oikeestaa kiinnittää koulussa huomiota. Eli ois ihan sama et oisinks pukeutunnu mun huonoimpiin mut kukaan ei huomaa mua paitsi sit just nää kiusaajat jotka sitte pistää muut naureskelemaan mulle ja niin..

Lozmo

Mitä ikinä teetkin älä vain tapa ittees!
Kiusaaminen on munki mielestä iha syvältä ja kenenkään ei pitäis kokee sitä tuskaa. Ite en tiiä siitä, koska mua ei oo kiusattu vaan mun ystävää (n.7vuotta). Sanoit sun tekstissä että sulla on ystävä? Hyvä! Jokainen tarvii jonku, vaikka ei kuuluiskaan johonkin luokiteltuun joukkoon, joten älä siitä välitä. Pidä pää ylhäällä oot paras just sellasena ku oot!
Toivoin että sain sua piristettyä.~

epätoivoinen

Joo kiitti paljon kyl mulla yks ystävä onneks löytyy ja hei voimii sullekki!♡

tyttö 9lk

Mua on syrjitty koulussa. Meidän luokka on jakautunu näin:urheilijapojat, nörttipojat, lissutytöt ja kännykkäaddiktitytöt. Mäkään en oikeen kuulu mihkää kaartiin mutta mullakin on yks paras kaveri. Aikaisemmin syrjintä oli tosi pahaa. (Kännykkäaddiktitytöt on mun kamuja, aikaisemmin syrjivät) Mutta kun kerroin kuraattoriille ja hän puhui luokanvalvojan kanssa tilanne parani. Nyt kännykkäaddiktit on mun kavereita ja huomioivat mut. Kannustan kertomaan kiusaamisesta opettajalle. Voimia, toivottavasti sai jotain selvää. Toivottavasti kiusaaminen loppuu.

Nimetön

Hei! mä tiiän, miltä kiusaaminen tuntuu, mut älä tapa ittees . Sulla on elämä eessä , toivottavasti sulta löytyy joku ystävä. , joka tukis sua parhaansa mukaan.
Mä ymmärrän,että sulla on vaikeeta juuri nyt, oli mullakin sillo ku mä oli. kiusattu (siitä on kyllä jo 10 vuotta aikaa) .
jos sulla on mitenkää mahdollista, nii kannattaa koittaa kertoo opettajalle , jos asia ei yhtää parane ja sua kohtaan käytetetää väkivaltaa ni kannattaa kertoo poliisille.
Itsekkin olen ollut kiusattu , mutta se kesti vuoden ja itse olin silloin eskarissa.
Sen oon oppinu kiusaamisesta, että ei kannata välittää niiden sanoista . Ei ole sun vika, että ne käyttäytyy sua kohtaan törkeesti ekikä huomaa, kuinka ainutlaatuinen yksilö sinä olet. Itse en ole mikään laihuliini , en ole koskaan ollut. Vaikka mua kiusattiin eskarissa, niin oon tavallaa hyväksynyt itteni jotenkuten .. muakin haukuttiin eskarissa ja kiusattiin siten,ett mun peräs juostiin ja mua ei hyväksytty leikkeihin muutakun siten,että ”pomon” määräyksellä olin joku kotieläin tai jotain.
Jälkikäteen oo. oppinu , että jos ne tyypit huutelee sulle jotain, ett ”Vitun läski, painu helvettiin!” ja perään hekotihekoti, ni koita olla kiinnittämättä . Se tuntuu tietenki vaikeelta , mut ei kannata hylätä ittees sen takii, et on eri muotoinen tai jotenki erinlainen. Oot täydellinen just tollaseena ku oot , usko pois !:)
Sä saat pukeutuu ihan miten haluut, älä välitä muista.
jos kiusaajat nauraa, niin heillä on omat ongelmansa.

Nauti pienistä asioista, älä mieti kuolemaa.
jos munki maailma on kirkastunu , nii kyllä varmast sunkin .. älä luovuta!
mieti, mitä haluut tulevaisuudes tehö ja toimi! Älä välitä siit paskasta, jota ne muut tyhmyrit sanoo.
Voimia suunnattomasti!

Mie vaan :)

Ketään ei saisi kiusata! Olethan kertonut tästä opettajalle ja venhemmillesi? Hyvä, että sinulta löytyy kaveri. Ole hänen kanssaan Ja jos kiusaaminen ei hellitä niin vaihda koulua. Voit myös hankkia täältä netistä kavereita. Toivottavasti auttoi!

~Mie vaan

Vastaa aiheeseen: Pahimmat 3vuotta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top