Siirry sisältöön
Tyttö -01

Onko normaalia nähä tai oikeestaan tuntee jotain painajaisis? Mua aina ahdistaa ihan kauheesti painajaisis, jalat ei liiku ja jotenki tuntuu et kaikkiin paikkoihin sattuu. Joskus noin vuos sit näin painajaisen, jos oli sota ja mun äiti vei mua jonnekki, sit se juoksi mun edel ja sit jlku ampu mua jalkaan ja kaaduin ja aloin oksentaa verta. Sillon tuntu et olisin oikeesti oksentanu ja se sattu. Joskus kun oon puoliunes ni joskus tavallaan sänky katoo yhtäkkii mun alt ja sit tipun joku 10cm alaspäin ja sit se tulee takas.. Onks tää normaalia?

Moi

Joo, on se aivan normaalia. itsellenikin on käynyt noin monestikin. Oikeastaan aina kun näen painajaisia.. Mutta se on aivojen tapa käsitellä unta. Kaikilla ei tietenkään käy näin, mutta kyllä se silti normaalia on :

Dreamer

Moi – itekkin jossain vaiheessa näin usein painajaisia ja mulle ainakin sanottiin silloin, että ne johtuu ihan oikeista kivuista. Mulla oli usein jaloissa ns. kasvukipuja, joihin autto kun niitä hiero, mutta ne varmaan joskus oli unessa sen tunteen takana, että ei pääse liikkeelle.

Vastaa aiheeseen: Painajaiset ! VASTATKAA NOPEESTI

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top