Siirry sisältöön
Järkyttynyt

Oon nähny nyt 3 kertaa leikkaus unia. Eka mä vaan näin eikä niinkään kiinnostanu mua, olin vaan just kuullu että mun kaveri joutuu leikkaukseen. Nyt oon kuukauden sisällä nähnyt 2 kertaa samaa ”tarinaa” siinä me puhutaan koululla ekassa ”osassa” siitä kuinka kaikki menee leikkaukseen. Noh.. Sitte me mentiin sinne ja siellä oli vaan jotain leikkaussänkyjä(?) vierekkäin. Helmi( nimi vaihdettu), Samu (nimi vaihdettu) ja mä oltiin siinä toisessa osassa leikkauksessa. Näin vaan kun Samu oli leikkauksessa. Sitten tulikin mun vuoro kun kaks muuta oli jo menny sängyillensä makaamaan. No se uni loppu siihen kun sammuin siihen. Itkin siinä unessa ja kiljuin.

Onko mahollista, että tää on joku enneuni?
Mulla on ollu jo vuosia päässä mielikuva, mä jotenki muistan miten mä oisin muka ollu sellasella pöydällä ja oisin just nukahtamassa. En oikeen udko ”edelliseen elämään” mut näitten kolmen tutun henkilön leikkauksen jälkee nään tälläsii. Ja se tuntuu niin aidolta niissä unissa. Nytkin tuntuu kehossa tärinää, ja ihanku oisin heränny vasta, vaikka kello on yks yöllä kun en pysty nukkua. Haluaisin vastauksen. Mä itken ja haluun vastauksen. Kellään kokemuksia?

tahdon auttaa

Mulla on ollu leikkaus ja vielä aivojen leikkaus. En tiiä auttako kertoo sen tarkemmin mutta kysyit viimeisessä lauseessa kokemuksia joten aattelin kertoo että vaikka tämä unesi tapahtuisikin se ei satu koska sä nukut koko sen ajan ja sä heräät vasta kolme tuntia koko leikkauksen jälkeen ja ainakin sain itse niin pyörryttäviä lääkkeitä että kun heräsin sain sanotuksi vain mitä kello on ja seuraavaksi heräsin omasta sairaala huoneestani noin 2 tunnin päästä . Ja kun niihin itse totuin se alkoi olla aika hauskaa mennä leikkaukseen. Eli pelättävää ei ole muista vaan että mikä unessa tapahtuu myös uneen jää.;):)

OrganicGreenTea

Moi!
Sun viestiä lukiessa tuli mieleen, että ehkä tuo uni on aivojesi reaktio asian pelkäämisestä. Usein uniin liittyy asioita, joista pitää tai joita pelkää. Muista kuitenkin, että vaikka leikkaus sattuisi kohdallesi, ovat lääkärit erittäin eteviä eikä ole mitään hätää. Et todellakaan ole leikkauksessa hereillä edes, joten et näe mitä tapahtuu etkä tunne kipua.

Yritä ennen nukkumaanmenoa ajatella jotain rauhallista, vaikka lue kirjaa joka tuo sulle iloa. Käy kattomassa nuortennetin Terve Elämä kohdan unta palloon! Ehkä sieltä tulee vinkkejä.
Tsemppiä!

Vastaa aiheeseen: Painajaisia leikkauksista!

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top