Siirry sisältöön
OutoPullukka

Oon täyttänyt melko vasta 13. Mulla on alakoulussa mennyt aina hyvin. Panostan kouluun ja se on näkynyt arvosanoissa. En stressaa koulua aineiden vuoksi mutta minulla on paljon ulkonäkö paineita. Luokkatoverit pitävät minua ihan normaalina mutta heidän silmissään olen vain nörtti ja hikke.

Yläkouluun siirtyessä usein kuullaan luokka jaot. Kouluun tulee oppilaita eri paikoista mutta tunnen suurimman osan vähintään nimeltä. Satuin saamaan ihan kamalan luokan. Sain luokalleni kaikki nörtit ja epä suositut joiden kanssa en tule juttuun. Olen aina liimattu heihin ja nyt kun oli tilaisuuteni olla edes hiukan pidetympi, sain heidät taas taakakseni. Lisäksi sain kaksi ihmistä jotka ovat aina vähätelleet minua. Toisen olen tuntenut jo päiväkodista, jossa olin myös ns. kiusattu. Ja muut eivät vain yksinkertaisesti halua tutustua minuun. Juttumme eivät sovi yhteen. Enkä saanut yhtään hyvää kaveriani luokkalleni. On jotenkin surullista että he iloitsevat luokistaan.

Olen erittäin masentunut myös painostani. Olen noin. 150cm pitkä ja painan [osa tekstistä poistettu] En ole siihen tyytyväinen. Yritän peitellä vatsaani koska muiden vatsat ovat litteitä, mutta minulla se on vain kaksi muhkuraa. Yksi terveydenhoitaja kerran sanoikin että olen hieman pullukka. Seuraavalla käynnillä oli hoitaja eri ja sanoi että vuodessa olen laihtunut kilon, mutta mielessäni mietin tuolloin että kilo ei merkitsee mitään sillä painomme vaihtelee sen mukaan että mitä olemme syöneet ja mitä kello on. Aina kun yritän aloittaa jonkin laisen kunto/laihdutus ohjelman en jaksa yrittää. Haluaisin aloittaa myös liikunta harrastuksen mutta en kehtaa koska olen ulkomuodoltani muhkurainen. Haluaisin vain olla keveämpi ja että vatsani olisi litteä.

Minulla olisi vaikka kuinka monta muuta turhaa lausetta sanoa, mut hei ei nää ketään oikeesti niin paljon kiinnosta.. Mut vastatkaa teidän mielipide ja tietenkin apua mun ongelmiin :/

samaistun.

luokkajutusta: ainakin meiän koulussa rehtorilta voi pyytää et pääsee toiselle luokalle jos on siihe joku hyvä syy niinku et ei oo ketää kavereita luokalla.

paino/liikuntajuttuun:
mulla on sama ongelma, pidän itteeni ”läskinä” ja häpeen itteeni. koulu-uinnit pyrin välttään kaikin keinoin.
munki pitäs alottaa liikuntaharrastus, mut se tuntuu vaikeelta….. sä voisit kokeilla pyöräilyä. aina ku mun kaveri tulee toisesta kaupungista käymään pyörä mukana me ajetaan semmonen joku 10km lenkki joka ilta. se ei oo mitää erityistä, mut must iha kivaa. me käytetää myös semmosta kännykkä sovellusta ku ”strava” ku se tallentaa nopeudet ja kaikki ni me voidaa vertailla, kisailla ja rikkoo toistemme ennätyksii. toivottavasta tästä oli ees jotain apua.

toivottavasti oli ees jotain apuu :)

Metsätähti

Paino on loppujenlopuksi täysin merkityksetön asia. Kun rakas koirani menehtyi viime vuonna, niin ymmärsin, ettei painolla, eikä sillä kuinka suosittu on, ole yhtään mitään merkitystä.

Muista myös, että noilla suosituilla ihmisillä menee lopulta huonommin kuin sulla. Minä täytän kohta 18v ja voin sanoa, että ne suositut ovat niitä, jotka päätyvät ryyppäämään ja kokeilemaan huumeita. He kuolevat 50-vuotiaana maksakirroosiin tai keuhkosyöpään, kun sinä taas olet terve ja fiksu ihminen. Ihmiset eivät ole sellaisia kuin antavat ymmärtää. Parhaissa ja suosituissakin on ihan yhtälailla huonoja puolia kuin muissakin. Ellei jopa enemmän. Suositut ihmiset esittävät jatkuvasti. He ovat koukussa muiden huomioon. Jos he jäävät ilman kavereita, niin he masentuvat. Älä yritä olla niinkuin muut, vaan mieti itse mitä teet ja toimi omien arvojesi mukaan. Ole kriittinen median ja muiden ihmisten asettamia normeja kohtaan. Älä yritä olla suosittu. Miksi haluaisit edes?

Vastaa aiheeseen: Paino ja masennus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top