Siirry sisältöön
^_^

Okei apua en oo puhunu täst ikinä kellekkää. Siis about vuos sitte mul oli pätkii jollon treenaisin päivittäin mut ne loppu aina viikkoon. Tein aina niitä daisyn tai muun tämmösen vatsa tai jalka treenejä Sit myöhemmin kevääl huomasin et mun paino oli päässy nousemaan en tehny sillo asialle mitään. melken aina koulusta tultua menin keittiöön ja söisin ihan sama mitä kunhan sain jotai suuhuni. Tein tätä aina kun olin yksin, en näyttäny tätä puolta ittestäni kenellekkään muulle. Jatkoin ”naposteluu” ties kuinka kauan. Kunnes sit loka-marraskuussa jokin napsasti ja tajusin etten haluu olla tämmönen. Sen jälkee herkut tai ees ruoka ei oo tuntunu enää samalta. Yritin syödä ”terveellisesti” mut ei se auttanu. Eikä mun napostelut loppunu. Välil se oli pahempaakin, kun joulun jälkeen olin saanu paljon suklaata. Söin sitä koko ajan enkä pystyny lopettaa. Aattelin koko ajan et jos syön nää nyt en pystyis jatkaa naposteluu ja voisin laihtuu. Tost ei varmaa saanu mitää selvää. Treenasin tän koko ajan sillee hajanaisesti. Tammikuun puoles välis latasin kalorin lasku sovelluksen. Yritin lisätä protskuu ja syödä hyvin. Syömistä vaikeutti mun perhe ja koulu. Mun perhe on kova herkutteleen ja en osaa sanoo ei tai ehkä en haluu sanoo sitä. Tää ny oli tämmöne. Aika sekava

oot täykky<33

Sinä rakas ihminen täydellinen. Älä yritä olla syömättä, koska se ei tee hyvää. Mulla on kokemusta ja se johtaa vaan sairaalaan teho-osastolle. Aina voi vaikka muuttaa syömistä terveelliseksi, kunhan se ei mene liian pitkälle. Ja jos harrastaa jotain liikuntaa se auttaa. Ja voit vaikka itse yrittää puhua vanhempiesi kanssa terveellisistä ruuista jos se auttaisi. Jos sinun vanhempasi ovat kovia hetrkuttelemaan vältä itse niitä ja etsi kaapistanne jotain terveellistä ja kehitä siitä jotain hyvää.
Mutta älä yritä olla syömättä. Oot täykky tommosena vaikka en tiedä kuka olet.
Toivottavasti oli jotain hyötyä <3

koirahauhau

Kannattaa olla armollinen itselle. Jos haluat treenata niin kannattaa tehdä suunnitelma treenaamiseen ja noudattaa sitä. syö noin 5-6 kertaa päivässä ns. oikeeta ruokaa eli esim. ihan perus kotiruokaa. Syö itsesi aina kylläiseksi niin ei tule naposteltua. Kannattaa myös muuttaa mindsettiä omaa kehoa, ruokailua ja liikuntaa kohtaan.

Vastaa aiheeseen: paino, syöminen, treenaus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top