Siirry sisältöön
Mietityttää

Hei, Olen siis terkkarin mukaan ylipainoinen, mutta kaverit sanoo että en näytä niin painavalta mitä oikeasti olen. Mulla on siis noin 12kg ylipainoa. Painoni ei häiritse elämääni mitenkään, paitsi omaa mieltäni. En uskalla kesäisin mennä rannalle, koulu-uinteja jännitän kuukaus ennen niiden alkamistakaan..Syön semi usein herkkuja ehkä 2 kertaa viikossa, perjantai ja lauantai. Yritän liikkua sen 1h päivässä. Ja syön päivittäin noin 1500-2000kcal. Miten voisin muuttaa elämäni terveelliseksi.. vai syönkö liikaa herkkuja? tosiaan vedän tuona pe ja la 1 sipsipussi ja 1 karkkipussi about siis :D Eniten mua häiritsee mun reidet jotka ovat 67cm ympärysmitta ja vatsamakkarat.. ja vatsan ympärys 99cm.. Miten saisin kiinteytettyä niitä? Sekavaa tekstiä, tiedän. AUTTAKAA! :))

asdfsdfasd

Voisit varmaan sen terkkarin kanssa keskustella tarkemmin asiasta? Se vois antaa sulle neuvoja :)

Mietityttää

Joo, mutta se on mua määräämässä sitten painonhallinta leirille, jonne en aijo mennä!

hmm…

Itselleni terkkari sanoi joskus kutosella minun olevan lievästi ylipainoinen. Hän vain teki sen todella epäammattimaisesti, sillä sai minut tuntemaan itseni todella rumaksi ja pelkäämään diabetekseen sairastumista (sukurasite ja kammoan piikkejä…). Myöhemmin ylä-asteella terkkari osasi puuttua asiaan ammattimaisemmin. Sai minut tuntemaan oloni hyväksi semmoisena kuin olen, mutta antoi konkreettisia vinkkejä miten saisin painon tippumaan, jos haluaisin. Kyllähän sitä haluankin, mutta olen mielestäni ihan ok tällaisena ja sen asenteen jälkeen olen kiinteytynyt vähän (vaatekoot pienentyneet pykälällä).

Aloin vain vähän katsomaan mitä syön. Enemmän kasviksia ja herkkuja harkitummin (itse syön mässyä useammin kuin sinä, mutta vähemmän kerralla. kannattaa ehkä ajatella tyylillä, että mieluummin puolikas pulla päivässä, kuin kymmenen kerralla). Välipalaksi hedelmiä ja kuitupitoista ruokaa. Itse en edes liiku kovin paljon, mutta se nyt yleisestiottaen edesauttaa hoikistumisessa. Suosi enemmän tärähtävää liikuntaa eli vaikka kävelylenkkejä, pallopelejä yms. Jos olet vahva tai teet paljon lihasharjoitteita, saattaa mielialaa nostattaa myös ajattelutapa siitä, että lihas painaa enemmän kuin läski. Kaikki on suhteellista, eikä painoindeksejä kannata aina uskoa, peili ja oma järki kertoo enemmän! ;)

:))SS

et ole ainut ite oon 11 kg ylpainoinen ja mulla on ihan samat ongelmat

Nimetön

Jos se Terkkari on suositellu sitä painonhallintaleirii vai mikä se nyt olikaa nii kannattaa kokeilla, vaikka se kuulostaiski tosi tyhmältä. Se vois oikeesti auttaa sua ja voisit alkaa pitää ittesäs sellassena ku oot. Siellä saisit varmaan myös hyviä vinkkejä terveempään elämään ja painonhallintaan.(:

tyttö_00 ;D

Käy lenkeillä enemmän. Juokse tai hölkkää. Ja voisit katsoa myös karkki -ja sipsipussejen kalorimäärää.Ota sipsit,joissa ei ole niin paljon kaloreita tai jätä kokonaan kauppaan (: Osta vaikka cocis light – pullo mielummin :) Siinä on vaa 6 kcal/pullo

Moi

Jos haluat laihuttaa niin varmista että syöt terveellisesti ja säännöllisesti (5krt/pv).Voit myös alkaa kohottaa kuntoasi jos tykkäät liikkua. Itse aloitin juoksukoulun jossa tavoitteena oli juosta 10km.

mc koppa koppa kuoriainen koppa koppa koppa kuoriainen laulan täl hetkel

Tsjaa tää on tärkeetä! Syö kunnon aamupala älä koita laihtua silleen että et syö aamupalaa koska jos syöt hyvän aamupalan niin sinulla ei ole kouluruokalssa niin nälkä pointti on se kun syöt aamupalan kulutat siitä suurimman osan koulussa kun jos et syö aamupalaa sinulle tulee kova nälkä koulussa ja et saa kulutettua nin helposti sitä ruoka määrää minkä söyt rli syö kunnon aamiainen. (jos ny sitä tampereen aterian ”paskaa ” kukaan syö).

Aloittaja!

Kiitoksia kaikille! Meillä koulussa vaihtui terkkari. Hän oli erittäin asiallinen paino-ongelmaani. Tähän mennessä minulta on lähtenyt 1-1,3kg :) Alas päin paino siis menossa. Koiran kanssa tosiaan liikun reilustikkin. Tai lyhyitä, mutta raskaita lenkkejä (hölkkä-juoksu). Ja olen syönyt terveellisemmpin yms! :)

Nasse

Jätä sipsit ja karkit kauppaan ja osta jotain muuta tai sitten älä osta mitään. Liiku hyvin ja syö terveellisesti niin eiköhän ne kilot ala pian karisemaan pois. :)

Vastaa aiheeseen: Paino, terve elämä(kö)?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top