Siirry sisältöön
hihhi

oon ähäyli painone 11v 67 kg 168 cm
terkkarikio huomauttanu painost

Nimetön

Paino indexsit ja vaa’at ei kerro totuutta painosta, peili on paras.
mutta painoindexsinkään mukaan et ole ylipainoinen normaali paino on oma pituus miinus 100.
Ehkä terkkari on vain huomauttanut, että sinun kannattaa olla hiukan tarkempi siitä mitä suuhusi laitat, vaikka ei noin nuoren tarvitse vielä aisaa miettiä sillä kasvat vielä, paljon.
Syö terveellisesti ja liiku niin terkkarilla ei ole mitään nokan koputtamista : )

:)

Oot kasvuvaiheessa elä hyvä ihimine rupie vai laihduttamaan. Mielestäni oot kyllä normi…

heissan

oon 14v tyttö painan suunilleen 53 kg ja oon 165cm pitkä. mietin itekkin usein että painanko liikaa ja näin :D jos katon peilistä en näe itseäni mitenkään lihavana vaan näen melko hoikan vartalon MUTTA musta tuntuu aina kun käyn puntarilla että painan ihan liikaa…en voi vastustaa herkkuja ja napostelen pitkin päivää :D urheilen kuitenkin sen verran että käyn yleensä n.4 kertaa viikossa lenkillä ja sen lisäksi jumppaan joka ilta suunilleen puoli tuntia(vatsalihaksia,reisienkiinteytysliikkeitä yms.) koen itseni vyötärön kohdalta melko hoikaksi mutta minua vaivaa se että reiteni ovat melko paksut..inhottaa kattoakki ku ne on nii kamalat lölleröt :D

et mielestäni ole mitenkään läski,painosi on ihan normaalipainon sisällä mutta jos tunnet itsesi liian lihavaksi niin liikuntahan ei tee pahaa kenelleekkään :) ja sanonpahan vaan että kaikenmaailman syömättömyyslakot ja tämmöset ei auta mitään…toki sitä painoa saattaa lähteä mutta ne tulee tosi helposti takaisin.. herkkujen syöntiä voi aina vähentää,sehän ei tee pahaa kenellekään mutta tottakai pittää aina joskus vähän herkutella :)

yksi kaverini oli ennen minua lihavempi ja koki itsensä aivan liian lihavaksi vaikkei todellakaan ollut sitä…hän lopetti syömisen lähes kokonaan ja laihtui aivan kauheesti.sen seurauksena hän valitti aina päänsärystä ja väsymyksestä yms. melko pian tämä kaverini oli reilusti minua laihempi muttei suostunut kuuntelemaan kun yritin selittää että tuo on ihan tyhmää. no nykyään hän syö taas ihan tavallisesti (joskin hieman terveellisemmin) mutta meni kauan aikaa ennen kuin hän lopetti sen ”ihan pikkuriikkisesti syömisen” hän joutui käymään useasti terveydenhoitajalla koska tämä oli hänestä huolissaan :) nykyään hän syö hyvin ja voi hyvin :)

oho tuli muuten vähän pitkä juttu….

Nimetön

Sun terkkari on tyhmä ämmä. Älä kuuntele sitä. Syöt vaa ihan rauhassa, varsinkin jos oot vielä kasvuvaiheessa nii ei sun kannata alkaa miettiä sun painoas. :) Isona ehtii muutenki!

nii-in!!

Sää varmasti kasvat vielä ,kasvuvaiheessa monillaki on vähän ali-tai ylipainoa,et varmasti oo mikään poikkeus:))

Heii!

Ei täydellistä vartaloa olekkaan.
Jep, ihmisten kannattaisi olla tyytyväisiä omaan kehoonsa, varsinkin jos terveydessä ei ole vikaa ja on muuten sopusuhtainen ja normaalipainoinen jne. mutta kannattaa nyt sitten syödä terveellisesti ja liikkua.
Kuten sanoin niin täydellistä ei ihmisissä olekkaan mutta kun itse hyväksyy itsensä sellaisena kuin on, niin voisi sanoa että se on lähimpänä täydellisyyttä mihin voi päästä! Tottakai esim. lehdissä ja netissä on kuvia missä on malleilla täydellinen iho, täydellinen kunto ja kaikki on upeaa, mutta se saadaan photoshoppaamalla. Heillä on silti selluliittia, ryppyjä, maksaläiskiä kaikkea mitä meilläkin on mutta sitä vain yritetään parannella ja ihmiset uskovat helposti sen olevan totta.

Mutta koita etsiä jotain netistä missä rakennetaan vähän lihasta jne. Aina terveelliseen ruokavalioon, onnea ja muistakaa ettei kaikki ole aina miltä näyttää, varsinkaan niissä muotilehdissä! :)

boooycot

Paha sanoa kun ei ole sua nähnyt. Mut paljonko syöt sitten päivittäin? Pidä huoli ittestäs.

-poika14w

Olet täydelline

Millainen on täydellinen kroppa? Jokaisen ihmisen kroppa on täydellinen juuri sellaisena kun se on! Myös sun!

ooksää kattonu lasten ja nuorten painoindeksistä, vai aikuisten? vai jostai muusta? itte en oo alipainonen mutta aika laiha. syö vaan normaalisti, siis ruokaympyrän mukaisesti ja muista liikkua. ja sun iässäs on normaalia olla vähän alipainoinen, jos sulla on kasvupyrähdys. murrosiän edetessä sun kehoon tulee lisää rasvaa. ei kannata stressaa jos alipaino ei ole vaarallista.

Nimetön

Komppaan edellistä, jos oot kattonu aikuisten painoindeksiä esim. netistä niin ne voi näyttää väärin, mutta taas vaikka terkan painokäyrät osottaa jo vähän paremmin.
Mullakin on ollu tosi lievää alipainoa mutta se kyllä lähtee kun tulee kasvupyrähdys.
Yritä vaan syödä normaalisti (ruokaympyrän mukaisesti mutta ei tietenkään liikaa/liian vähän) ja muutenkin terveelliset elämäntavat (liikuntaa, unta…)
Jos on lievää alipainoa niin ei tartte olla edes huolissaan mutta toki vakavasta alipainosta kannattaa alottaa keskustelu vaikka vanhempien kanssa :)

Tsemppiä!

Tos pitäs lukee voisiko joku laittaa ”listan”…

mbhkbfgu

Mulla on sama ongelma, mutta a. Typerää ja b. Mahdotonta

tää auttaa

mulla on sama ja näillä keinoilla oon saanu 3-5 päivässä pudotettuu jo 3kg!
– älä syö herkkuja (sis. kaikki makeat ja suolaiset herkut)
– käy vähintään puolentunnin lenkillä (kävele ja hölkkää niinkuin itsellesi on parasta, mutta pari juoksu spurttia tekevät hyvää)
– joka ilta vatsalihaksia tai youtubesta 5 min abs:i
voin sanoa että olo on heti terveellisempi ja kunto kohenee ;) onnea yrittämiseen

mä taas

Kiitti neuvoista. Paljonkohan vatsalihaksia entä mitä on abs:i?
Kiitos kun vastaatte❤.

Vastaa aiheeseen: paino

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top