Siirry sisältöön
Tyttö 11v

Moi! oon 11v tyttö ja mua haukutaan koulussa homoksi ja kaikilla muilla nimillä.mua jätetään ulkopuolelle ja musta tuntuu et kukaan ei halua olla mun kaa.se että mua haukutaan vie mun itsetuntoa ja tuntuu et oon läski ja että en riitä kenellekään

Miks en voi tehä mitä haluun ilman et joku nauraa tai vihaa?

Oon pahoillani tosta❤️‍🩹. Tälleen oudosti mulla ihan sama homma lopusta alkuun, paitsi oon 13.

tyttö 13.v

moi, hei sun ei kannata välittää tollasist tyypeist jotka haukkuu sua oot täydelline just sellasena ku oot. Ja jos tää jatkuu nii kannattaa kertoo jollekki luotettavalle tyypille vaik vanhemmalle. Sä riität iha tollasena ku oot eikä kukaa voi väittää vastaan.

Joku ihminen

Oon niiiiiin pahoillani tosta kokemastasi❤
Olisi todella tärkeää että puhuisit tuosta kiusaamisesta jollekin luotettavalle aikuiselle jonka myötä kiusaaminen mahdollisesti loppuisi. Muuten en osaa auttaa mutta toivon että asiaan puututaan pian😁 Olet just hyvä tuollaisena💗
Hyvää tulevaa talvea❄

?

Hei! Olen pahoillani että tämän on tapahtunut sinulle. Suosittelen puhumaan jollekin luotettavalle aikuiselle siitä että muut haukkuu sinua ja ovat ilkeitä sinulle. Sinun kannattaisi myös puhua jollekin huonosta itsetunnosta kuten vaikka kuraattorille. Mutta jos sinua pelottaa näistä asioista puhuminen kasvotusten on muitakin vaihtoehtoja jotka ovat olleet minulle avuliaita. Voit mennä esimerkiksi apuu chattiin jossa voit puhua noista asioista luottamuksellisesti aikuisen kanssa. Apuu chat on auki joka päivä klo 9.00-22.00 ja se on suunnattu 7-15 vuotiaille lapsille ja nuorille. Voit myös mennä puhumaan näistä asioista lasten ja nuorten chattiin tai lasten ja nuorten puhelimeen.

Tiikeri🩷

Kun luin ton muo alko vaan ärsyttää ihan hirveesti ne tyypin jotka suo kiusas. Ja oon täysin sun puolella Vaikka onkin 12 mut silti kamalaa.

Cavalier❤️‍🩹🐶

Oon tosi pahoillani D: Sä riität, mulle sä oot todella arvokas ja tärkeä. Sano jollekin ja hae apua! <3
P.s. Homo ei oo haukkumasana :(

Vastaa aiheeseen: Paino,ulkopuolelle jättäminen,haukkuminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top