Siirry sisältöön
Jokuvaa

Okei eli kukaan tuskin tietää mua mut siis kirjotin tänne joku pari kuukaut sit sellasen jutun mis kerroin et olin ihastunu mun eksään taas ja tiesin et sitä ei kiinnostanu minä xd. Mut oon kuitenki huomannu tän ja viimekuun aikana et sen käytös mua kohtaan on muuttunu tosi paljon, et en tiiä yhtään et mitä sen pääs liikkuu. Se käyttäytyy nykyään tosi samanlaisesti ku sillon syksyllä ku oltiin yhes. Ni mietin vaa et kannattaisko mun antaa sille sitä huomioo mitä se selkeesti hakee (oon muuten btw vieläkin ihastunut siihen) vai pitäiskö vaan antaa olla? Meiän erolle oli syy ja se oli et se ns ”kiusas” mun kavereita mut nyt se vissiin on muuttunu tai ainaki siltä se vaikuttaa eikä mun kavereilta oo myöskään tullu mitään et se ois ”kiusannu” niitä. Mut en todellakaan oo varma et onks tää vaan sitä et se haluis meille vaa paremmat välit ku kuitenki eron jälkee me ei ees moikattu toisiamme xdd vai voisko tää sen käytöksen muutos johtuu siit et se voiski tykätä musta? Vai johtuuks se vaa siit et mun kaveri on myös sen kaveri??

09muikkeli

Ala huomioimaan sitä!!! Ja jos se on muutenkin lopettanut sun kavereitten kiusaaminen ja sä oot edelleen lätkässä siihen!! Tsemii sen kaa❤️❤️😘

Jokuvaa

09muikkeli

kiitos neuvosta!! Oon samaa mieltä mut mun kaverit ei ottanu tätä niin hyvin vastaan heh.. mietin et mitäköhän ne sanois jos sekin tykkäis musta?

Vastaa aiheeseen: Päivitystä mun aiempaan kirjotukseen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top