Pakkosuihku Liikunta tunnin jälkeen ahdistaa

Hei. Olen juuri aloittanut ylä-asteen ja minun liikunnan opettaja sano että on pakko mennä suihkuun Liikunta tunnin jälkeen ja kun Kitin sanoa että mä käyn koulun jälkeen suihkussa se sano että veljes kyllä meni nätisti suihkuun. Mua suihkuun meno luokkalaisten ja rinnakkais luokkalaisten edessä meno ilman koppeja tai mitään tuntuu niin ahdistavalta. Mitä pitää tehä?

Kata, verkk@ri

Moi,

Ymmärrän että suihkussa meno luokkalaisten läsnäollessa tuntuu ahdistavilta. Et ole ainoa, jota se ahdistaa. Mikä siinä tuntuu kaikkein vaikeimmalta. Se, että muut näkevät sinut alasti? Tämä on kuitenkin kaikille sama tilanne ja varmasti useammalle hieman kiusallinen. Pystyisitkö ajatella niin, että asia on vain hoidettava oli se mukavaa tai ei. Heti liikunnan jälkeen olisi kuitenkin hyvä hygienian ja terveyden kannalta käydä pesulla. Vaikka olisitkin menossa suoraan kotiin. ❤️

Tsemppiä!
– Kata

Neuvonantaja

Heippa

Suihkussa käyminen voi kyllä olla ahistavaa jees. Mutta aivan pakko sitä ei ole tehdä, etenkin jos se johtaa kovaankin ahdistukseen. Olen samaa mieltä Katan kanssa, hygienia on tärkeää, mutta joskus mielenterveys on tärkeämpää. Kannattaa koettaa siellä suihkussa käydä, mutta kannattaa myös miettiä, että jos ahdistus on kovaa niin onko se sitten niin tärkeää käydä siellä. Jos et mene niin muista ainakin sitten kotona heti käydä suihkussa!

🤗

Hei ! 🤗

Ymmärrän, jos suihkuun meno liikkatunnin jälkeen ahdistaa.

Suosittelen menemään juttelemaan kuraattorin kanssa.
Hän tuntee koulun hyvin, ja osaa varmasti auttaa, ja keksii ehkä, miten voit käydä liikkatunnin jälkeen suihkussa niin, että se ei ahdista.
Hän voi sitten jutella asiasta liikkaopen kanssa ja kysyä, sopisiko joku vaihtoehto.

Tsemppiä ! 🤗

Lehmäkala ( – – )

Hei.
Voi puhua myös opettajasi kanssa, jos se kovin ahdistaa.
Älä jää sen kanssa yksin.

Vastaa aiheeseen: Pakkosuihku Liikunta tunnin jälkeen ahdistaa
Huomioithan että keskusteluareenan viestit tarkistetaan ennen julkaisua. Periaatteiden vastaisia viestejä ei julkaista. Työntekijät moderoivat viestit kaksi kertaa viikossa, joten viestisi julkaisemisessa saattaa kestää joitakin päiviä.