Siirry sisältöön
TahdonPois

Onko teillä koskaan tää sama fiilis? Et maailma ja elämä muuttuu liian monimutkaseks ja vaikeeks. Tulee semmonen olo et tahtoo vaan pakoon ja pois. Onks teil vinkkei miten päästä omaan tilaan, pois maailmasta vähäks aikaa? En jaksa olla täällä kokoajan. Enkä nyt tarkota et ois mitää itsetuhosii ajatuksii tai mitää, mut siis tahtoisin yk vaa kadota hetkeks. Mennä jonnekkin tilaan missä ongelmat ei seurais kaikkialle. Enkä rupee nyt avautuu omista ongelmistani, mutta sanotaan vaan että mun pää ei vaan yksinkertasesti kestä enää ajattelua. Tiiätteks mitä voisin tehä et voisin unohtaa elämän hetkeks?

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei TahdonPois,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Gay & not so happy:D

Moi:)
Mä tiiän ton tunteen. Mä esim. usein huolehdin mun tulevaisuudesta, ja tuntuu, et joskus haluisin vaa olla ilman et mietin et miten mun jokanen liike vois vaikuttaa kaikkeen maholliseen:D
Yleensä jos haluun päästä ”omaan tilaan”, teen jotain tällasta:
-järjestän mun huonetta/kamoja. Jotenki mun ajatuksissa tavarat järjestyksessä=elämä järjestyksessä. Tiedän, tässä ei oo mitään järkee.
-kuuntelen musiikkii.
-Linnoittaudun mun huoneeseen viltin&kaakaomukin kanssa (ihan ku joissain leffoissa…) ja yritän vaan pitää itsekseni jotain laatuaikaa yms.

Tsemppii<3

Meditoija

Meditoi. Se auttaa. Youtubesta löytyy hyviä videoita, hae hakusanalla guided meditation.

Sinililja

Oon kans välillä tauon tarpeessa tästä todellisuudesta. Mua auttaa kirjojen lukeminen (silloin voi eläytyä jonkun toisen hahmon tarinaan ja unohtaa omat murheensa, kun suree ja iloitsee päähenkilön mukana. Koukuttavaa kirjaa lukiessa ei jää tilaa ylimääräisillä ajatuksille) ja musiikin kuunteleminen (musiikki luo ihan oman maailmansa, johon keskittyä. Laita hyvä kappale soimaan, silmät kiinni ja oo täysillä mukana). Toivottavasti tästä oli apua! Et oo yksin tän kanssa, muutkin kokee samoin.

Tähtisade

Välillä tekis mieli vaan singota avaruuteen, tyhjentää kaikki ajatukset ja elää hiljaisuudessa.

Bab Honey Girl 😍😈 ❤💜💙💛💖

Hellou! Mua auttaa:
-Kpop/musiikki
-Kirjottaminen
-Lukeminen
-Nukkuminen/lepääminen musiikkia kuunellessa
-Tanssiminen
-Istuminen saunassa vaikka se ei olis päällä ja ei käviskään suihkussa
-Itsetyydytys
-Sarjojen kattominen( etenkin bl mutta se nyt on sarja tyyli josta itse tykkään)
-Bts videot
-Youtube shorts
-Videot
-yms.
Ciaó!

Vastaa aiheeseen: Pakoon todellisuutta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top