Siirry sisältöön
Poika07

Mua panettaa koko ajan mut kun asun maalla ni ei ole ketään kenen kanssa harrastaa seksiä. onko muilla normaalia et 13v ja panettaa koko ajan?

kylläsesiitä

14v täs moro vaa tiedän tunteen ja itekki asun maalla suurimman osan ajasta. kai sun pitäis löytää joku ketä kans panettaa yhtä rajusti. siis partneri SIIHEN hommaan. älä huoli ihan normaalia et aina vähä huvittais panna. en oo itekkää viä päässy ””maaliin”” mutta en oo kyllä yrittänykkään löytää ketään siihen hommaan kaveriks. oikea käsi hoitaa mun tarpeet toistaiseksi. jatka etsintää ja muista käyttää kumia ;D

Keitetty

Itsetyydytys? Se on hyvä ensi hätään

~12v tyttö

13v tyttö

Itselläkin on viime aikoina lisääntynyt tuo panettamisen tunne. Ei se ole kokoaikaista, mutta välillä. Minusta se kuuluu murrosikään, että alkaa toisenlaisella tasolla kiinnostamaan kaikki asiat.

Se, että panettaa, ei tarkoita, että pitäisi harrastaa seksiä heti jonkun kanssa. Odottaminen palkitaan tässäkin asiassa.

Masturboi

Lue nimeni niin tiedät mitä tehdä.

Ihmeinen

Aina kun tulee SE mieleen niin itse suosittelen hengittämään silloin kun tulee SE mieleen

13v tyttö

Minua panettaa joka päivä liikaa. Käsi ja tyyny on tähän mennessä hoitanut hommat mutta se tuntuu liian tylsältä vinkkejä esim suihkussa voi myös hoitaa hommia.

13v tyttö

mul on sama ongelma ollu jo 2kk ja koulussa mielessä ärsyttävän paljonhaluisin panee mut vanhemmat sanoo et oon liian nuori

13v tyttö

Miten suihkussa voi? Mulla on ihan sama juttu poika07 mut asun vaan kaupungissa. En usko et löytäisin nopeesti jonkun, joskus tuntuu et pitäis olla se partneri siinä mut joskus itsetyydytys riittää.

Ihminen

12.v tyttö, käsi hoitaa

(tyttö)

Mua panettaa kans. Oon kolmetoista.

Tyttö

Muakin panettaa kans 13v

Urwifeyy

Muaki tbh mut saan helpost jonkun mut ei oo yleensä aikaa tollasee

Poni

Broo! Tiiän niin ton tunteen, mut onneks mulla on tällä hetkellä poikaystävä, jonka kaa voin panna vaikka joka päivä. Aika harvoin joudun itsetyydyttämään…..

Mä täs

Oon 14 panettaa koko ajahaluisin sormittaa mut en osaa

Vastaa aiheeseen: Panettaa liikaa!?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top