Siirry sisältöön
Vasta 13

Moi mä oon 13v tyttö ja uskon olevani panseksuaali huom uskon mut en oo varma asia pelottaa mua et oonko liian nuori miettimään et oonko pan vai bi vai mikä koska en oo vielä ees pussannu poikaa tyttöä olen ja se oli ihan tavallinen pikku pusu jonka annoin parhaalle kamulle ku oltiin 9 testattiin et miltä se tuntuu mut mun seksuaalisuus on nyt täl hetkel aika kysymys merkki kun oon miettiny vuos sit et oon bi ja olin varma noin 3kk mut sit kuulin sanan pan ja tajusin et mua ei kiinnosta mikä se on omalta sukupuoleltaan kehen ihastun mut mua ei kiinnosta pillu eikä penis mut mua kiinnostaa kyl ulkonäkö ja en tiiä miten tulisin kaapista vanhemmille koska tää on mulle vaikee asia oon ollu jo aika varma et oon pan noin 6kk mut mietin sit vaa joskus ku haluisin tulla ulos et onko tää vaa ohimenevä juttu mut must tuntuu et ei oo mitä teen oon ihan pulas tän asiankaa mut kiitos jos vastaatte❤️

tyttö

hei! Teini iässä melkein jokaiselle tulee sellainen vaihe jossa tykkää tytöistä ja pojista. Älä siis huolehdi vaan elä rauhallisesti päivä kerrallaan. :)

Tyttö

Oon siis 11-v ja epäilen hyvin vahvasti että olen panseksuaali mutta olenko liian nuori tietämään seksuaalisuuteni? Vai onko tämä ohi menevä vaihe? Pliis auttakaa mua!

Vastaa aiheeseen: Panseksuaali?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top