Siirry sisältöön

Paras kaveri käyttäytyy oudosti, pliide auttakaa : /

Nokikana

Tästä voi tulla pitkä juttu. No, kirjotan tän torstaina, ja tiistaina mun paras kaveri, sanotaan vaikka Minna, oli vielä ihan normaali ja kiva mulle. Mut keskiviikko aamuna löysin sen istumasta kahden meidän luokkalaisen tytön, Millan ja Jennin kanssa nyrpee ilme naamallaan, eikä se vastannu ku tervehdin. Se on samanlainen mun toiselle parhaalle kaverille, Annikalle. Sen jälkeen Minna on ollut Millan, Jennin ja muutamien sellaisten tyyppien kanssa joiden kanssa se ei normaalisti oo. Niiden kaa se on pirtee ja niille se on kiva ja nauraa niiden kaa. Mut mulle ja Annikalle se ei oo puhunu sanaakaan nyt pariin päivään. Kysyin Minnalta eile tekstaril et oonko tehny jotai kun se ei puhu, mut se vastas vaan ”no et.” sen jälkeen kysyin et miks se ei sitten puhu, mutta siihen se ei vastannu mitään. Minna välttelee mun katsetta eikä vahingossakaa tuu mun luo juttelee. Mitä pitäis tehä? Jos soitan sille ja kysyn niin oon melko varma et se menee näille uusille kavereilleen kertomaan että mä soittelen sen perään. Oon kyllä kuullu että ainoo tapa millä se pitää ne muut tytöt kiinnostuneena on p*skan puhuminen. Miks se on tollanen?

Mullakin on käynyt tollain. Tai no mulla ja mun kavereilla. Mun yks kaveri sanotaan nyt vaikka Roosa puhu ihan normaalisti yhelle Julialle ja se Julia sit otti nokkiinsa jostain pikkujutusta (se on tosi herkkä) Varmaa viikon ajan ihmeteltii et mikä sil on kunnes sit kysyttii siltä et mikä sitä vaivaa/onks se vihanen meille. Se vastas jotain sen tyylistä et joo se on, sit kysyttii et miks ni se oli suuttunut jostain sellassesta esim ku ”ootsä ihan tyhmä”. Nohh siin meni jonki aikaa ni meiän välit parani vähän taas, nyt se on suuttunu taas meille ja taas meiän välit on paranemaan päin.. Että sellasta se on.. En kyllä yhtään osaa sanoo et mikä sillä on joten mä ehdotan et sä ihan suoraan kysyt. Mulla oli jossain vaihees sellain ”vaihe” et muo ärsytti mun yks kaveri ihan suunnattomasti ja se tuntu hirveen lapselliseltä ja kaikkee mut nyt se on taas mun ihana kaveri :D Toivottavasti selvii tää sun juttus. :)

Nimetön

Pyydä se koulussa juttelemaan sun kans johonkin, ja kysy ihan suoraan että mikä sitä vaivaa, kun yhtäkkiä tolleen käyttäytyy! On se aika lapsellista olla vielä kertomatta sitä syytä, että miks on noin vihamielinen.. Aina pitäs olla joku syy tollaseen käytökseen. Toivottavasti toi teiän juttu selvii!

Vastaa aiheeseen: Paras kaveri käyttäytyy oudosti, pliide auttakaa : /

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top