Siirry sisältöön

Paras kaveri kiusaa joskus, muulloin taas tosi hyvä kaveri mulle

Kiusattu kaveri (joskus)

Minun kaveri [OSa viestistä poistettu], joka on nelos-luokalla, samalla luokalla kuin minä, kiusaa minua siitä (joskus) että pelaan nettipeliä nimeltä Agar.io. Hän haukkuu minua massamahaksi siksi että olen hyvä Agar.io:ssa ja minulla on siinä paljon massaa. Joskus hän on taas minua kohtaan paras kaveri. En tiedä, miten voisi saada kaverisuhteen pysyväksi niin että voin pelata Agar.io:ta rauhassa ilman kiusaamista pelkän pelin takia. Hän ei pelaa Agar.io:ta eikä hän edes pidä siitä. Ei toista pitäisi haukkua eikä kiusata pelkänpelin takia, jos ei pidä siitä itse. Minä olen joskus loukkaantunut siitä. Miksi hän kiusaa joskus ja vain ainoaa 10-vuotiasta kaveria? Ja vain nettipelin takia?

mullaki on sellanen kaveri joka aina haluu et mä tuun niille vaikka se aina kiusaa mua siitä että ma oon vielä leluilla.mäkin muuten oon 4lk.sun ei kannata välittää siitä et sun käveri kiusaa annat vaan olla! mä en ainakaan välitä mun kaverista! enkä oo ikinä mennykää sille.

Horse_girl

Itselläkin on sellainen kaveri, että jos minua kiusattiin hän meni mukaan. Tapa on onneksi jo loppunut. Ja olen samaa mieltä kanssasi ei toista saisi haukkua pelin tai minkän muunkaan perusteella. Kerro kaverilles, että et pidä siitä. Jos häntä ei kiinosta niin älä välitä, mutta jos tykkäät pelata Agar.io:ta niin älä lopeta. Älä lopeta vaikka toinen kiusaa. Jos se käy hermollie niin lopeta yhteydenpito. Tsemppiä sulle :)!

Kiusattu kaveri

Arvatkaa mitä? Olen CRAZYdude

CRAZYdude

Asiaa. xD <3

.

.

.

Superpowers😰

Mulla on samanlainen kaveri ja se kiusaa mua koska mä oon hyvä musiikissa(WHHHHAT? )

BubbleTroubleEllen

Häääääääh?

CRAZYdude

Minäkin harrastan ja teen paljon musiikkia :D

ElleN

Music: ❤

ElleN

<3

itsesamaakokenut:D

Ei siitä kannata välittää, näytät sille että olet häntä parempi ja et välitä siitä. Sitten kun et välitä siitä että hän kiusaa sua niin hän tajuaa lopettaa, mutta jos taas välittää siitä ja yms… niin hän jatkaa sitä koska tietää, että sule tulee paha ieli.

omanlainen

Mulla on yks kaveri, joka aina tyly mua ja mun kaveria kohtaan ja se ei tunnu meistä kivalta.

CRAZYdude

WE CARE, WE LOVE, WE BELIEVE <3 :D

XD

Mul on sama juttu mut en välitä.

Vastaa aiheeseen: Paras kaveri kiusaa joskus, muulloin taas tosi hyvä kaveri mulle

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top