Siirry sisältöön
masentunut

eli oon 13wee. oon tykääny muutamasta pojasta mutta ne onki valinnu mun bestan, koska se on paremman näkönen. musta on nii epäreiluu et parhaimman näköset saa poikii. en haluis kehuskella itteeni, mut mä oon rehellinen ja mukava tyttö enkä nyt mikää ihan rumakaa. mut koska mun kaveri on blondi ja nätti nii se saa kaikki. ja muutenki musta on aika törkeetä, ku se tietää et oon tykänny niistä, mutta se silti alkaa niitten kaa… auttakaa mitä tehä! ja onko teil ollu samanlaisii tilanteita??

POIKA 15

tietenkin se vie ne pojat jos sä et esim. yritä hankkia niitä itelles! Aina jää joku murehtimaan että toi vei mun ihastuksen, mut se on ihan oma vika kun ei ite iske sitä!

boiga/waan/oon

1. et saa leikkiä 3 pojan tunteilla yhtäaikaa
2. yritä edes saada jonkun huomio
3. ihmiskunnassakin on ”nokkimisjärjestys”
4.vahvat voittavat heikot ja nopeat syövät hitaat.

mutta älä huoli, meitä on kaksi koska muakaan ei kyllä kukaan tyttö(luultavasti) huoli, tai sitte tytöt on vaan kaksnaamasia :D

Juugelis

Kauneus, raha, maine ja suosio ovat kaikki katoavaa. Kun kaikki tuo on kadonnut ihmisestä, hänen täytyy olla ylpeä siitä, miksi hän on tullut. Sillä jos hän ei ole, kaikki on ohi. Sinä tiedät selvästi itsekin, että sinulla on paljon enemmän tarjottavaa kuin tuolla toisella, anna sen näkyä! Koska voin sanoa, että vaikka kaikki väittääkin, että pojat on vain ulkonäön perään, niin kyllä meitä myös kiehtoo se persoonakin aika paljon!

random

OMG ei vois olla yhtää samampi tilanne ku mulla! Mulla toi on kestäny jo kolmas luokast:(

Lonely

Niinku muutamat onki jo vastannu, niin ulkonäöstä piittaavaa poikaa ei kannata kauaa katsella. Vaikka sinänsä ymmärrän, jos kaverisi on yhtä kiva kun sä, niin teinipojan aivot ohjautuu automaattisesti paremmannäköiseen kivaan. Ota ja kysy rohkeasti jotain ihastustasi ennen kuin kaverisi iskee! Itse olen oikeasti semmoinen klassisesti ajatellun ruma. Ja elän sen kanssa.

Kehitys

Pojathan tulee pari vuotta jäljessä henkisesti ni ehkäpä koska oot kuitenkin niin nuori ni niitä ei kiinnosta kuin miltä näytät :/ sitten parin vuoden päästä (16+) tulee yleensä nää kunnon suhteet.

Kia – Verkk@ri

Moikka, ikävää kuulla että sinulle on käynyt näin. Joskus elämä ei ole reilua, ja ei saa sitä mitä haluaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ajatella että olisit rumempi taikka jotenkin muuten huonompi kuin bestiksesi. Nämä pojat eivät vain ole olleet sinusta kiinnostuneita. Älä huoli, kun rakkauden aika tulee niin sinäkin löydät vielä jonkun! Hyvää kesää! ;)

Samajuttu

Mul kävi samallail et mun tosi nätti ja hyvä kroppanen kaveri vei mun ihastuksen ja siis ne ei oo yhes mut se mun kaveri oli kehunu sen ulkonäköö ja sabonu ihanaks ja se jätkä si oli menny siihe lankaan koska tää mun kaveri tälläkin hetkellä pyörittää jotain 5 jätkää ja sanoo et rakastaa yhtä mut silti säätää monen muun kanssa. Ja mun kaveri ties kuinka paljon tykkään siitä jätkästä mut entiiä mitä teen voisin vaa itkee kokaja

💫

Joo o sama juttu asun aik pienel paikkakunnal ja mun frendi on ollu tyylii kaikkien jätkien kaa ketä tääl asuu. Sit ku oltii yläasteel nii ihastuin yhteen poikaa ja tyhmänä kerroin siit sille mun frendille, no seuraavana päivänä näin sen laittee viestii sille ja ne on varm koht yhes yms. Mut se on munmielest tosi epäreiluu koska se tietää etten oo ikin seurustellu (vaik siis on mua kysytty) ja sit ku kerranki mul ois mahkui johonki nii se tulee sotkee asiat >_<

iha vaan vinkkinä

Siis käy sääliks niitä jätkiä. Unohtakaa nyt ne feikkikaverinne ja ettikää parempaa seuraa! Ja ei ihmisiä voi ’varastaa’ toiselta, koska ne on ihmisiä ja päättää ite kenen kaa haluu olla yhes. Vaikka ne jätkät ei ois ollu sen bestiksen kaa niin se ei tarkota, että ne ois sitten ollut sun kaa.

K [osa nimimerkistä poistettu]

Sanokaa suoraan [osa viestistä poistettu]. Saatte paremmat kaverit ja miehet. Kyllähän on selvää et ei tollaset oo aitoi frendei!!!!

Vastaa aiheeseen: paras kaverini vie mun ihastukset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top