Siirry sisältöön
Mitä mieltä olette?

Kaikki alkoi (mun näkökulmasta) siitä, kun kaveri alkoi yhä enemmän kuittailemaan mulle. Aina jos se oli pahalla tuulella, se purki kaiken muhun. Se vei oikeasti voimia, varsinkin kun muutenkin meni kaikki huonosti. Hänen huonot tapansa vakuutella asioita joista ei oikeasti ollut varma ja antaa tyhjiä lupauksia pahentui. Ärsyynnyin siihen, ja kommentoin hänelle asiasta. Hän tietenkin suuttui, vaikka yritin vain saada hänet lopettamaan nuo tavat.
Seuraava kohtaaminen (myöskin viesteillä) oli yhtä negatiivinen, ensiksi puhuttiin vain kyydityksistä eräälle tutulle. Ehdotin, että ystävän äiti voisi viedä hänet. Muo muistutettiin tämän äidin vaikeasta matkapahoinvoinnista, ja sanoin siihen tien olevan nyt hyvässä kunnossa (koska luulin matkapahoinvoinni johtuvan tien kunnosta). Kun ystäväni sanoi pahoinvoinnin johtuvan tien mutkittelevaisuudesta,laitoin vain ”Ookoo…” Ja aioin jatkaa lausetta, mutta mut keskeytettiin. En muista mitä siinä välissä ystäväni sanoi, mutta sen jälkeen kommentoin ettei tie mielestäni ollut niin mutkitteleva.
Kohta sainkin tietää loukanneeni ystäväni äitiä (kiitos kun henkilökohtaiset viestit jaetaan äidille) ja olevani kunnianloukkaaja ja äidin mollaaja. Ystäväni esti mut WhatsAppissa ja poisti Facebook-kavereistaan, eikä vastaa viesteihin. Tukea tai neuvoja? P.s. Ei olla riidelty melkein koskaan

[tekstiä muokattu]

Ei mikään paras vastaus

Uskon näkökulmaasi hyvin, koska itse olen kokenut aika samalla tavalla. Itse annoin kaverilleni vähän aikaa ja yritin välillä laittaa viestiä jotakin kautta. Parin päivän kuluttua leppyi ja olimme ihan hyviä ystäviä jälleen. Toki on eriasia kannattaako olla sellaisen kaveri ja viettää suurimman osan ajasta riidelleen? Kaverihan voi olla, mutta henkisesti se sinullekin tulee olemaan raskasta, jos joudut kuuntelemaan kaikkea sontaa mitä muut sinulle syöttää.

:(

En osaa muuta, kuin antaa vertaistukea.
Minulla paras ystävä veti yhtäkkiä välit poikki ja nyt siitä on jo monia monia kuukausia aikaa ja vieläkin tuntuu rankalta.

Pikku hiljaa eteenpäin ja tutustumaan uusiin ihmisiin! :)

Aloittaja täällä taas!

Ikävä kuulla teidän huonoista kokemuksista, tsemppiä sinnepäin! Riidasta on selvitty, mutta välit vaikuttaa aika kireiltä.. No, sen näkee sitten koulussa. Mukavaa syksyä kaikille! :)

Peruna

Mul on täl hetkel sama ongelma… paras ystävä esti wapissa, antaa kuulemma ystävä korun takas… ei oo eka kerta ku riidellään joten ajattelin et en jaksa enää… ja siis mulla ei oo hajuukaan mistä tää on tullu

Hyljätty ystävä

Ystävä hylkäsi minut vuosikymmenten jälkeen. Syytä en tiedä.? Ei mitään yhteyttä , poistanut kokonaan elämästään.Minä kärsin asiasta mm. fyysisin oirein.Kiitos jos saan tukea!

Vastaa aiheeseen: Paras ystävä jätti?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top