Siirry sisältöön
Tyttö010💋

Mun yks parhaimmista kavereista alko perjantaina ignooraa mua heti koulun jälkeen… se ei ikinä oo lähettäny mulle kattokuvaa snäpissä. Mä siis laitan sille kokoajan naamakuvii (sillon kun se laittaa mulle snp)
Pelkään että mun kaveri hylkää mut ja sen kautta koko mun kaveriryhmä.
Kysyin mun kaverilta miks se laittaa kattokuvii mulle, noh se jätti vaa avatulle.😭
Perjantaina kun koulu loppu, se ei ees sanonu mulle moikka. Meillä on yhteinen herkkulokero koulussa ja se on syöny sieltä enemmä kun mä vaikka maksettiin kaikki puoliks.

Jooh tällästä nytten, toivon että joku lukisi tämän ja vastaisi jotain jos on ollut tai on samanlainen tilanne/osaa samaistua. Ja miten ootte selvittänyt tän?

Verkkari

Moikka Tyttö010 ja kiitos viestistäsi! <3

Oon ollut ihan samanlaisessa tilanteessa kuin sä, ja se tuntui niin kurjalta! :( Mutta onnekseni voin kertoa, että siitä olen itse ja kaverini myös selvinnyt!

Yleensä tällaisissa tilanteissa ei juurikaan ole kyse susta, vaan siitä henkilöstä, joka tuolla tavoin käyttäytyy. Se ei tietenkään oikeuta mitään ja ymmärrän, miten pahalta susta tuntuu! Sinuna mä ehkä kysyisin suoraan kaverilta, että onko kaikki hyvin tai onko jotain sattunut. Siinä kaveri voi itse kertoa, jos hänen mieltään painaa joku, joka voisi selittää ignooraamisen.

Ymmärrän tosi hyvin myös hylkäämisen pelon, se on suuri ja kipeä tunne. </3 Mitään pahaa ei onneksi oo vielä tapahtunut, ja asiat ovat onneksi aina selvitettävissä, jos jotain teidän ryhmän välillä nyt sattuisikin. Tietysti on myös kurjaa, että hän on syönyt enemmän herkkuja lokerostanne, tästäkin voit halutessasi hänelle mainita tai sitten antaa asian olla, jos se ei ole sinulle niin suuri juttu.

Mutta siis käytännössä miten selvitin tilanteen oli puhumalla asiasta kaverin kanssa ja kysymällä suoraan. Jos siitä tuli jotain draamaa, osasin onneksi tukeutua läheisiin ihmisiin ja aikuisiin, jotka auttoivat minua selviämään vaikeitten tunteiden kanssa. Maailman isoin halaus sinun suuntaan, kaikki varmasti järjestyy! <3

Tyttö010💋

Kiitos verkkari! 💗

Vastaa aiheeseen: Paraskaveri ignooraa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top