Siirry sisältöön
tyttö 15

Kerron nyt koko homman alusta alkaen. Alettiin mun parhaan kaverin kanssa olemaan enemmän läheisiä siinä syksyllä ja oltiin varmaan joka päivä toisillamme. Mut nyt kaikki on muuttunu. Siinä marras-joulukuussa se tutustu moneen uuteen tyyppin (ja sillä on paljon enemmän kavereita muutenki ku mulla) ja nyt tuntuu että se on vähän sellanen ”etäämpi”ja tuntuu et sillä ei oo mukamas aikaa mulle.
Snäpissäki sillä kestää ikuisuus vastaa ja sitte ku se vastaa nii se vaikutta kauhee vihaselta. Ja jos kysyn että miks et vastannu nii tulee vaa että ”en oo ollu puhelimella” vaikka nään ihan ite että se on ollu paikalla…en tiiä oonko ihan turhaan tästä ”suuttunut” mut vähän raivostuttaa. Uutenavuotenakin meni bilettää kavereitten kans eikö ees mua kysyny. Oon muutenki aina se joka kysyy:(
Toivottavasti muostin kaiken mut toivottavasti jaksoit lukee :)
Tlivon et saan vastauksia ku on vähän ollu paha mieli tästä.

Kata, verkk@ri

Moikka!

Hyvä, että uskalsit kirjoittaa asiasta. On todellakin ymmärrettävää, että tilanne harmittaa ja painaa sun mieltä.

Oletko puhunut kaverisi kanssa asiasta suoraan ja sanonut, miten pahalta susta tuntuu. Voi olla, että kyseessä on joku väärinkäsitys ja saatte asian selvitettyä.

Mikäli ette saa asiaa selvitettyä niin olen ihan varma että saat uusia ja paljon parempia ystäviä vielä! Olet ehdottomasti ne ansainnut.

Voimia! <3
Kata

Lotta, verkk@ri

Moi! Ikävä kuulla että tollanen asia on tapahtunut. Kannattaa yrittää keskustella hänen kanssaan vaikka koulussa kasvotusten taikka pyytää häntä teille jos hän pääsisi käymään. Te voisitte koittaa selvitellä asioita siinä jos se on mahdollista. Ehkä hän haluaa olla välillä myös muidenkin ihmisten kanssa, kuin vain yhden tietyn kanssa. Välillä myös aika auttaa asioiden selvittelyssä. Tsemppiä selvittelyyn ja toivottavasti saatte välinne takaisin hyviksi!

Pajukatu

Joskus sitä tapahtuu, eikä sille voi mitään, vaikka se tuntuu kirpeältä.
On vaikeaa menettää ystävä, totta.
Et voi oikein tehdä mitään, kai.
Voimia.

asian aloittaja

Ja tähän vähän myöhässä nii se vaa ignooraa eikä vissii paljoo kiinnosta kun koulussa on vaa muitten kanssa..eli sama juttu vaa jatkunu

Kohta 15 v. tyttö

Moikka!
Toi on paha tilanne. Sanoisin, että teidän kannattais puhua asiasta. Toi ei oo aitoo ystävyyttä! Puhukaa. Yrittäkää vaikka sopia päivät, jolloin näätte jos ei muute löydy aikaa. Oikeet ystävät pystyy keskustella asiat. Muista, että sä et oo tehny mitään väärin! Toivon, että saatte asiat kuntoon.
Tsemppiä>3

Vastaa aiheeseen: paraskaveri on muuttunt

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top