Siirry sisältöön
helletyttö03

Olen tosi puhelias ja iloinen ihminen ja tutustun ihmisiin helposti. Sen takia mulla on varmaan niin paljon kavereita. Mutta en osaa lujittaa kaverisuhdetta ystävyyssuhteeksi, koska entinen paras ystäväni oli minulle tosi epärehellinen ja kamala selkäni takana. En osaa luottaa tarpeeksi. Välillä hämmästyn sitä että jotku kaverini pitävät minua parhaana kaverina, mutta itse en pidä heitä, koska en luota heihin. Miltä kuulostaa, ajattelenko vain itseäni? Olenko hyvä ihminen/kaveri?

Emmi

Mä ymmärän sua niin hyvin! Mulla on sama ongelma, kun mulla oli ennen kaks parasta ystävää ja sit yhtäkkiä ne vaan hylkäs mut (eli teki kaiken kahdestaan, ei pyytänyt mukaan mihinkään, kuiskutteli ja nauro kahdestaan, valehteli mulle yms.). Sen jälkeen oom ollu tosi tarkka siitä, ketkä kaikki on edes kavereita. Yhtäkään parasta ystävää mulöa ei oo.
Ja ei, sä et todellakaan ajattele vaan itteäs! Sä ite päätät sun ystävät ja se on sun henkilökohtainen asia. Ja olet hyvä ihminen ja kaveri. Ei oo pakko olla paras kaveri jos ei sitä halua.

Tääl ois poika

Mä oon myös tosi puhelias välillä,mut on välil tosi kova masennus koulun takii niin mä voisin välil esim jutella sun kaa mut kun mul on masennus tai huonol tuulel.

[Huom. Emme julkaise puhelinnumeroita.]

Piia [osa nimimerkistä poistettu]

Minulla on kaveri puute [osa viestistä poistettu] aina minulla on kaveri tunteet viliä kohtaa paljon kaverina aina sydämessä

Piia [osa nimimerkistä poistettu]

Minulla on kaveri puute [osa viestistä poistettu – emme julkaise henkilötietoja] aina minulla on kaveri tunteet viliä kohtaa paljon kaverina aina sydämessä [osa viestistä poistettu] on paras kaveri aina minulle lopullisesti [osa viestistä poistettu] on tosi ihana kaveri aina sydämessä [osa viestistä poistettu] on huippu cool magee staly kaveri aina kaveri suhde on aina ihanaa nauttia kaveri suhdetta aina sydän kaverina [osa viestistä poistettu] on tosi paras kaveri minulle aina loppuelämäni kaveri suhde on tärkee aina sydämessä [osa viestistä poistettu] on semmonen hali keinu kaveri aina sydämessä kokonaan

Vastaa aiheeseen: parhaan kaverin puute

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top