Siirry sisältöön
Mustasukkainen(ko?)

Eli asia on näin,että paras ystäväni on alkanut viettää paljon aikaa tuntemani toisen ystävän kanssa. Hän lähettelee snapchatissa kuvia heistä ja siitä kuinka hauskaa heillä on. Välillä tuntuu että hän yrittää saada minut vain mustasukkaiseksi. Olen ehdottanut että olisimme yhdessä,mutta hän keksii aina jonkun jutun sen esteeksi. Olenko vain liian omistuksenhaluinen vai? Toivoisin vastauksia esim. Saman tilanteen kokeneilta ja tietysti muiltakin! Auttakaa t: 14 w hesalainen tyttö ?

Feelyou

Oivoi, tiedän tuon koska oma ystäväni teki ihan samaa. Lopulta sanoin hänelle tiukasti, että hänen täytyy lopettaa tai en jaksa enää olla hänen ystävänsä. Tyty lopettikin, mutta ei silti suostunut hengaamaan porukalla minun ja hänen uusien ystäviensä kanssa. Kyselin häneltä syytä mutta vastaus oli aina sama ”katsotaan sitten joskus.”
Kyllästyin tähän ja aloin itse kaveeraamaan näiden uusien ystävieni kanssa. Heistä tuli minulle hyvin tärkeitä ja nykyään vietämme kaikki aikaa porukalla.
Luultavasti ystäväsi on itse se omistushaluinen eikä halua viettää aikaa porukalla juuri sen takia, että sinä ja tämä toinen ystäväsi ette hylkäisi häntä. Tai sitten hän vain haluaa härnätä sinua. Kuitenkin ehdotan, että puhut kaverillesi suoraan ja kysyt miksi hän tekee tuota.

HotChocolate

Olen kokenut saman molemmilta puolilta ja sanoisin että aika monilla ihmisillä on tapana yrittää tehdä ihmisiä kateelliseksi tollaisessa tilanteessa, mutta tosin jotkut voivat sanoa ja tehdä tollaisia juttuja ihan tietämättään siitä miten paljon se voi harmittaa.

Munkin kaveri lähetti yhdessä vaiheessa jopa keskustelunpätkiä tämän ja hänen toisen kaverinsa väliltä ja rehellisestimkihisin kiukusta koska itse en ainakaan olisi tehnyt niin ja se tiedottomuus häiritsi, yrittääkö hän saada mut mustasukkaiseksi tahallaan vai ihan tietämättään?

Sanoisin siis että yritä löytää lisäksi jotain muuta seuraa, ihan siks ettei sun tarttis vaan miettiä sitä mitä sun kaveris tekee toisten kanssa ja koska te voitte olla kahdestaan ja tehdä jotain.
Voit lisäksi yrittää keskustella hänen kanssaan, mutta älä ihmeessä lähde siihen tohon peliin mukaan, jos vaikka varmistuu että hän tekee sen tahallaan.
Toisen mustasukkaiseksi saamisen yrittäminen on mun mielestä aika säälittävää ja huomionhakuista, eikä siitä loppupeleissä kostu mitään, saa vaan pahan mielen molemmat ja pahimmassa tapauksessa menettää kaverinsa, ellei sitä siis varta vasten halua.

Joten yritä saada muutakin ajateltavaa ja jos mahdollista niin yritä keskustella hänen kanssaan, että haluaako hän vielä olla sun kaverisi jne. Koska puhumalla ne selviää paremmin kuin arpomalla että mitä se toinen nyt ajattelee :)

Toivotan sulle siunausta ja hyvää kesää!
Tää oli siis vaan mun oma näkemys koska en tiedä miten läheiset välit teillä on ja onko ollut muuta taustalla mutta silti kannattaa puhua asiat selviksi ja etsiä vaikka muuta tekemistä :)

Vastaa aiheeseen: Parhaan ystävän muut ystävät

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top