Siirry sisältöön

Pari asiaa. Jos joku haluis tulla vaikka tänne vastaa

Pinkkikukka

Okei eli ekana oon ehkä ihastunut mun bestikseen. Ja kun se on tyttö niinku mäkin ja niin mietin et pitäskö kertoo sille ja jos kerron niin miten?
Tokana haluisin kesällä päästä jollekin blind channellin keikalla(t:se luokan bc fani)mutta en tiiä miten kysyisin äitiltä ja jotenkin tuntuu siltä et jotenkin kun oon vasta 11 et en kuuluis ehkä sit sinne keikalle ja kaikki ois vanhempia ja äiti tuskin päästäis yksin joten joku pitäs ottaa mukaan. Mut mietin vaan miten kysyn kun en uskalla??
Jos joku haluis vaikka auttaa ja vastata jotain:)?

🌈rainbow🌈

Moikka!
Kannattaa kertoo, et menetä mitään.
Koska jos otte oikeesti bestiksiä ja sun besu ei tykkäis susta takas niin ei tollanen haittaa, koska Best Friends Forever…

Ite kerroin mun bff:älle ja hän ei tykänny musta *silleen* nii hän piti jonkun viikon väliä muhun, koska mietti asioita mut ollaan nyt taas parheit kavereita. :)

(Eli vielä yks juttu… Yritä selvittää tykkääks hän tytöistä, sillon se ei oo niin outoo)

Tsemppiä!!! <33

ElleN

Molemmat asiat on nyt vaan sellaisia että sun pitää rohkaista mielesi, jos haluat todella saada vastauksia.

Ihastuksesta kertominen ihastuksen kohteelle itselleen on tietenkin aina vaikeaa. Se saattaa olla helpompaa, kun kyseessä on jo valmiiksi läheinen ihminen. Tai sitten juuri vaikeampaa kuin hieman kaukaisemmalle ihastukselle, sillä otat samalla riskin että välinne menevät joko hetkeksi tai kokonaan. Jos ystävyys on kuitenkin vahvaa, uskon sen kestävän, vaikkei hän tuntisikaan samoin. Siksi kannattaa varmaankin edes yrittää.

Tuohon keikkajuttuun ei voi oikein muuta sanoa kuin että jos ei kysy, ei saa vastaustakaan. Rohkeutta siis vaan siinäkin. Muista kunnioittaa myös vanhempiesi valintoja. Jos he kieltävät, he kieltävät. Jos he sallivat vain sillä ehdolla että äitisi vaikka tulee mukaan, sitten se on niin. He vain rakastavat sinua, siinä kaikki.
Tykkään muuten itsekin Blind Channellista. :)

Vastaa aiheeseen: Pari asiaa. Jos joku haluis tulla vaikka tänne vastaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top