Siirry sisältöön
sh

Tapasin Yubossa ihanan tytön, joka tuntuu ymmärtävän minua paljon kuin ketään minun kavereista. Olemme ensin jutelleet Yubossa, sitten Snapchatissa ja sitten Whatsapissa. Hän on myös lähettänyt minulle kroppakuvan ja ollaan juteltu myös sydämillä. Ollaan tunnettu jo melkein viikko.
Se mikä nyt aiheuttaa minussa epävarmuutta on se, että hänen suhde entisen poikaystävän kanssa saattaa muuttua ja tällöin vie minulta mahdollisuuden. Olen yrittänyt saada itselleni parisuhdetta muutaman vuoden ajan ja mikään niistä ei onnistunut. Niille joille olen jutellut, ovat pian halveksunut minua ja vienyt minulta mahdollisuuden luoda onnellisuutta asuinseudullani kuin maakunnassa. En haluaisi että tämä kaava toistuisi uudestaan.

Olen yrittänyt saada elämääni sellaista ihmistä, joka ymmärtäisi minua, viettää kanssani aikaa ja auttaa minua niin kuin minä auttaisin häntä. Mutta pahoin pelkään että tulen pian luovuttamaan.

Olemme suunnitellut tapaamista ja hän olisi tulossa minun luokseni junalla tämän viikon sunnuntaina. Miten minun kuuluisi puhua hänelle tapaamispäivänä ennen kuin hän lähtee junalla takaisinpäin?

S :))))) [nimimerkkiä muokattu]

Ole oma itsesi ja ole itsekin ymmärtäväinen ja positiivinen (ja harjaa hiukset ;D)

subtoprogamer6073

Puhu sille nätisti

The watcher

Minun mielestäni sinun ei pitäisi luovuttaa

Vastaa aiheeseen: Parisuhde?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top