Siirry sisältöön
SoS

Olen parisuhteessa ja ennen kuin aloitin kyseisen parisuhteen niin tykkäsin eräästä toisesta, mutta homma meni niin kun meni ja pidän kumppanistani. Luulin että tunteeni edelliseen kiinnostuksen kohteeseen oli ohi mutta nyt huomaan että pidän edelleen edellisestä ihastuksesta. Tilanne on minulle hankala sillä minusta tuntuu että tunteeni kumppanini hälvenee vaikka hän onkin minulle hyvin tärkeä ja olemme sopivan väliajoin yhdessä… En tiedä mitä pitäisi tehdä sillä en saa edellistä ihastusta pois mielestä vaikka en nää häntä moniin kuukausiin.

hiine

moi

Hmm…

Moi!
Suosittelen että kerrot sun kumppanillesi, että vaikka hän on tärkeä sinulle niin sinulla on tunteita toista ihmistä kohtaan. Ei varmaan kannata olla suhteessa, jonka aikana pidät jostakin tois Ehkä voisitte pysyä kuitenkin kavereina? Jos on jo pitkään jatkunut tuo että pidät jostakin toisesta kuin kumppanista niin kannattaa harkita sitä, ei ole reilua kumppanillekaan että

Hmm…

Hups, lähetin ton etukäteen vahingossa!

Hmm…

Moi!
Suosittelen, että kerrot kumppanillesi sinun välittävän hänestä, mutta sinulla on tunteita jotain toista kohtaan. Ei kannata olla suhteessa, jonka aikana pidät jostakin toisesta enemmän kuin kumppanistasi. Se ei ole kumppanille reilua. Jos tilanne on jatkunut jo pitkään, kannattaa miettiä onko järkevää jatkaa. Ehkä voisitte pysyä ystävinä?

Vastaa aiheeseen: Parisuhde ongelma

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top