Siirry sisältöön
lukiopoika

En ole koskaan vielä seurustellut ja olen nyt ollut jo 4 vuotta ihastumatta kehenkään, olen kuitenkin huomannut että luultavasti pari tyttöä olisi kiinnostunut minusta, mutta minulla ei ole mitään tunteita heitä kohtaan. Nyt kuitenkin olen välillä ollut ihastuneena yhteen kaveriini, mutta se on ollut tämmöistä on/off juttua ja olen siis aika ymmälläni tilanteesta. Tätä vaikeuttaa vielä se, että ”ihastukseni” on yhden toisen pojan perään, en tosin tiedä onko tämä vain joku läppä sillä välillä tuntuu niin, mutta välillä taas tuntuu että ”ihastuksellani” on tunteita häntä kohtaan. Vielä tilannetta pahentaa se, että ennen lukiota olin erittäin, erittäin ujo ja nyt onneksi olen päässyt siitä eroon, mutta en silti uskalla kertoa hänelle tunteistani sillä pelkään, en tiedä mitä mutta pelkään. Loppujen lpuksi kuitenkin haluiaisin ihanan tyttöystävän vierelleni, mutta tuntuu että kaikki josta minä olen kiinnostunut ovat ulottumattomissani ja kaikki minusta kiinnostuneet eivät vain herätä minussa mitään tunteita :'(

Heppahullu -00

Kerro sille tytölle, et sä tykkäät siitä. Sä et muuten saa ikinä tietää mitä mieltä se on susta. Tai sit jos et haluu kertoo sitä sille suoraa, vihjaa asiasta jollain tavalla. Toivottavasti autto! :)

Tukari

Mikset puhu tytön kanssa asiasta? Ja vasta 16-vuotias olet. Kyllä ne naiset tulevat vielä elämääs x)Tutustu paremmin tyttöihin ja vietä enemmän aikaa heidän kanssaan?

lukiopoika

Mulla siis enää ei ole minkäänlaisia ongelmia puhua tytöille ja siis mulla on kavereina muutama ja semmosia puolituttuja vähä enemmän. Jotain vihjailua tai vastaavaa olen ajatellut, mutta jotai vaan tapahtuu mun pään sisällä kun olis iha hyvä aika kysyä tai muuta niin pelko vaan valtaa mut ja sen takia en pysty ainakaan vielä puhumaan tytölle tästä asiasta, muista asioista pystyn ihan hyvin puhumaan.

Vastaa aiheeseen: parisuhde

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top