Siirry sisältöön
emmätiiä

en oikeesti haluu enääm elää tuntuu siltä että kukaan ei välitä en pysty puhuu tämmösestä ees vanhemmile mitä teen? pelkään et iskä ja äiti eroo ku niille on nyt tullu niin paljon riitaa ja kaikki ok vähä huonosti paitsi joskus on niitä hyviiki päivii ymsyms

Bubbles 🔵

Ömm no siis jos kotona on vaikee olla niin mee jonkun kaverin luo hengaamaan tai läheiseen nuokkuun. Mäkin samaistun ton kanssa eittek vanhemmille voi puhua tunteistaan mut koita vaik sekasin 247 chattia. Siel kyl joutuu venaa hetken mutta sielt saa hyvin apuu. Vanhempien eroki on pelottava asia mutta ite oon eläny koko elämäni eronneilla vanhemmilla eikä se oo paha. Se muutos on tottakai pelottava asia ja ofc sua pelottaa se ja se on ihan ookoo. Mutta kaikki ihmiset ei oo luotu toisilleen ja sun vanhemmat on varmasti onnellisempia jos he eroaisivat jos he riitelevät paljon nyt kun ovat yhdessä. Mulla ei oo kokemusta ei eroperheessä elämisestä mutta mul on kaks jouluu kaks synttärii enemmä matkoja ja retkiä ja enemmä ihania sisaruksia. Eli ei se oo niin paha. Koitaa kestää ja mä haluan sun pysyvän elossa ja juttelevan jollekkin sun fiiliksistä❤️❤️❤️❤️

🎄Snowy cristmas❤️

Kauheeta kuulla tommosesta😭 Ei hätää kyl me täällä välitetään susta! Munkin on vaikeeta puhua vanhemmille asioista, you know.. Mut puhun luotettavalle kavereille. Mut jos et pysty se on ihan fine👍 Toivoisin että kuitenkin puhuisit sun huolista jollekin luotettavalle aikuiselle esim kouluterkkari? Koska jos pidät nää kaikki asiat sun sisällä jossain vaiheessa et enään kestä sitä 😐 Sun vanhemmat yrittää sopia varmasti kokoajan riitojaan :) Oot tosi vahva stemppiii❗

Verkkari

Hei!
Ikävä kuulla, että et halua enään elää, mutta oletko yrittänyt keskustella kenenkään muun kuin vanhempiesi kanssa tilanteestasi esim. kuraattori, psykologi?
Meillä löytyy myös chat-palvelu, jonne voit mennä keskustelemaan jokaisena päivänä klo 17–20

Toivottavasti saat pian apua tilanteeseesi

” last christmas I gave you my heart”…❤️

Oon pahoillani puolestasi, ” emmätiiä” 😣
Harmi, että sun vanhemmilla on kotona paljon riitaa. Mutta monen ihmisen vanhemmat ( minunkin) ovat eronneet ja, vaikka se aluksi tuntuu vaikealta, niin elämä jatkuu ja tulee parempia hetkiä. Siihen, että on kaksi kotia tottuu kyllä nopeasti ja lopulta se saattaa tuntua jopa helpommalta kun ne ei enää riitele. Jos et aluksi uskalla puhua sun tunteista kotona niin koulussa on esim terkkari, kuraattori ja opet joille voit varmasti puhua. Ja sen nyt varmasti jo tiedätkin, että myös täällä nuortennetissä voit puhua aikuisen kanssa anonyymisti. Myös kavereille kannattaa puhua. uskon, että nekin ymmärtää. Toivon, että uskallaudut puhumaan, eikä ole niin väliä kenelle kunhan se on vain luotettava, koska se auttaa. Eikä se, että sun vanhemmat riitelee keskenään tarkoita, että ne ei rakastaisi sua ja haluasi tietää, että mitä sulle kuuluu, joten voit varmasti puhua myös niille. Joskus myös päiväkirjan kirjoittaminen auttaa, koska sille voi purkaa omia tunteita, mutta se ei korvaa oikean ihmisen apua.
Joka tapauksessa, vaikka sulla on nyt vaikeaa niin ajat muuttuvat ja elämä menee eteen päin. Tulee parempia hetkijä ja uusia hyviä muistoja, joten älä tee elämäsi virhettä ja no siis ☠️⚰️.
Ihmiset oikeasti välittää susta! ❤️ Oot ihana ihminen❤️❤️❤️
Tsemppiä ja kaikki muuttuu vielä paremmaksi!

Nuortennetin yllapito

Hei emmätiiä,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Siili-gurl🦔

Mulla oli joskus toi sama tilanne mutta pääsin musiikin kanssa läpi siitä ajasta ja puhuin mun besulle asiasta niin se auttto🥰. Kaikista tuntuu varmaankin joskus siltö ettei niistö välitetä mutta todellisuudesta siitä henkilöstä joka niin ajattelee useimmiten välitetään ohan h3lv3tin paljo (sori kielenkäyttö) Sä kyl pärjäät ja vanhempien ero on aina pelottava asia ja ihan varmasti sua pelottaa. Hyviä päiviä on ja sä ansaitset niiyä ihan sikana.

Oon sun tukena jos haluut ja kaikkee hyvää sulle love yy byee<3

Vastaa aiheeseen: paska elämäni

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top