Siirry sisältöön
jokuvaan=DD

niinkin kulunut aihe kuin pelaavatko tytöt.

Pelaako tyttö mutta pitää sitä jotenkin nolona? minusta olisi mahtavaa jos tyttöystävä pelaisi.

Kehittäkää keskustelua aiheesta. Antakaa kaikki omia mielipiteitä. olis kiva kuulla.

Tyttö 16-v

Kyllä pelaavat, useinkin. Mutta eivät yleensä tykkää nostaa siitä isoa meteliä (ainakaan ne oikeat pelaajat).

Mutta itse en pitäisi siitä jos poika painostaisi pelaamaan. Pelaan itse aika usein, mutta kun seurustelin pojan kanssa joka myös pelasi, tuntui että hän vain tahtoi pelata kanssani. Lopulta se meni naurettavaksi -> jos en tiennyt jonkun uuden pelin ilmestymistä niin hän ilkkui ja saattoi uhkata eroamisella. Sitten jos taas voitin hänet jossain pelissä, (etenkin jos voitin esim. medal of honorissa) hän otti sen tosissaan ja sai raivokohtauksen.

Tytöt eivät pidä pelaamistaan tosiaan nolona, mutta kunnon pelaaja (ei siis poikien huomiota pelaamalla hakevat) eivät tosiaan metelöi siitä. Tytöt eivät myöskään pelaa pelkästään ”tyttöjen pelejä”, vaan pelaavat aika paljon kaikkea. Löytyy ihan hirveesti tyttöjä jotka pelaa, mutta koska oletus on se, etteivät tytöt pelaa, niin ei siitä tule koskaan puhuttua.

juu

pelaanhan mä :D gta V ja ob 2 on aika lemppareit :DD

tinttura-16v

Kyllä tytötkin pelaavat! ei se ole ainoastaa poikien juttu vaan myös tyttöjenkin! itsekkin pelaan jomet minun tyttö puolisista kavereistakin pelaa! :)

Nimetön

Tottakai pelaan! Oon varmaan vähän koukussa mut ei haittaa. Pelaan netis joka päivä vähän kaikkee ja sit minecraftia! Parasta <3 Ois kiva jos ois poikaystävä joka pelaa kans esim. minee :)

Nimetön

Mä en nää mitää intoo pelaamises ku ei siinä oikeesti mitää saavuta. Oon jo pitkää miettiny et miks suurin osa pojist pelaa ku mä en vaa voi tajuta mitä hienoo siinä on :D tää on sit vaa mun mielipide :) ite tykkään urheilla, koska siinä saavuttaakin jotai jos jaksaa reenaa

Vastaa aiheeseen: Pelaako tytöt????

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top