Siirry sisältöön
Minä

Pelaatteko usein

jonsku

joo! tai ainaki mä :)

Cycelinn

Nojaa en mie tavallaa pelaa mut chattaan habossa kavereitte kanssa päivittäin

14v tyttö

tupe97

mul on vakava mini klip peli riipuvuus se vei mun kirjots taidon poies apuaaa autakaa mua!!!11 mun kaevrit pelaa jää kiekoo ja jalk paloo mut ne ei ota mua enää mukan kun mä painan koht sata klomekymentä kloa kun mä oon syönyt liikaa karkia!!”!!11 APUAA

Ongelmanuori

Itse olen addiktoitunut myös koneella olemiseen (eipä sitä nyt muullakaan tavalla voi ilmaista :p) kaiken muun ohella. Tämän myötä olen myös addiktoitunut kokikseen.

Jos mietit oletko itse addiktoitunut tai sinusta tuntuu että pelaat liikaa, tuskin se mitään on vielä jos sinulla on kavereita joiden kanssa käyt edes kerran viikossa ulkona hengailemassa. Älä ota esimerkkiä, hengailen kavereiden kanssa noin kerran vuodessa maximissaan nykyään, olen koneella noin 12h päivässä vapaa-ajalla ja viikolla sen 7-8 tuntia mitä ehtii ennenkuin lähtee nukkumaan.

Itse pelailen noin 6 h viikossa. :/

Sielunystävä

Olen pelaillut ennenvanhaan parhaimmillaan 10 tuntia päivässä, mutta nyt ei ole enää kiinnostanut ja ehtinyt joten pelaan ehkä vain tunnin pari päivässä. :)

:)

MÄ en pelaa todellakaan usein mä oon vaan netissä duunaamassa jotaki hauskaa… mä pelaan jotaki mariooxd taij jotain pelii meijän wiiulla mutt enmää muuten pelaa… oon vaa koneel kattomass jotaki netflixsistä ja kaikist paikois!:)

By: Smile :)

Eppu :3

Pelaan Mariota Wiillä kotona, ja
usein olen tietokoneella. Toki mulla
on säännöt koneaikaan ;)

Peluri :DDD YoLo Swag

Pelaaminen on mukavaa ja teen pelaamista noin 4h päivässä. pelaan DotAa ja Minecraftia.

All day every day

No ei ny koko päivää paitsi joskus viikonloppuna / lomilla :D

ebin beluri

itte pelaa enemmä lomilla ja viikon loppuna ja lanit on joka toine viikko kesälomal. pelaan LoLii minecraftii WoWia TF2 ja muita pelejä . ne sanois itteä peliriippuvaiseks tai mitää mutta se on kivaa :))

Vastaa aiheeseen: Pelaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top